Haberler

    Orhan Uluca: Sosa çıktı, umutlar bitti

    Güncelleme:

    Şampiyonluğu ve düşme potasını etkileyecek olan kritik maçta Hüseyin Cimşir, Ndiaye yerine Ekuban tercihi yaptı ve ön alanda dört forvet karakterli oyuncu ile çıktı sahaya.

    Şampiyonluğu ve düşme potasını etkileyecek olan kritik maçta Hüseyin Cimşir, Ndiaye yerine Ekuban tercihi yaptı ve ön alanda dört forvet karakterli oyuncu ile çıktı sahaya. Başka bir ifade ile Cimşir, Ndiaye'ye yetenek yüklemesi yapıp hücum yaptırmayı denemektense Ekuban'ı koşturarak savunma yaptırmayı düşündü.

    Abdülkadir Ömür'ün pasında doğru koşuyu gerçekleştiren Ekuban kalecinin üzerinden düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. Bir önceki maçın kadrosunu bozmayan Denizlispor ise gol sonrası özellikle Zeki Yavru'nun çıkışlarıyla sağ kenardan etkili olsa da çizgiye indiğinde kenar ortası dışında bir hücum varyasyonu düşünmediğinden da Costa ve Hosseini'nin kolay bir şekilde karşıladığı bol orta üretimi ile ilk devreyi geride tamamladı. İkinci devreye duran top organizasyonunda Sacko'nun Novak üzerinden vurduğu gol ile başlayan Denizlispor geriye çekildi, Trabzonspor ise yüklendi.

    HAMLE YETERSİZLİĞİ

    Trabzonspor aradığı golü bulmak için gereken baskıyı üretti. Zamansız çekilen şutlar, direği sıyıran şutlar derken maçı izleyen herkes golün ne zaman geleceğini merak ediyordu. Maçın 67.dakikasında merkezden Ekuban'ı dikine pasla gören ve iyi bir atak başlangıcı yapan Sosa bir dakika sonra oyundan çıkıp yerini Ndiaye'ye bıraktı. Öndeki dört iyi hücumcusundan vazgeçmek istemeyen ama aynı zamanda hamle gerekliliğinin farkında olan Cimşir'in bulduğu bu kötü çözüm maçın kırılma anıydı.

    ELEŞTİRİLER ÇİMŞİR'E

    Pereira ters kenarı Sosa gibi göremedi ve top kaybetti. Ndiaye 75'te dripling ile giderken yine basit top kaybı yaptı. Sosa'nın çıkmaması gerektiği gibi, böylesine hücumcu takımda her şeyini ortaya koyan ve aşırı efor harcamış yorgun Abdülkadir Parmak'ın oyunda kalması yenilen ikinci golün de sebebi oldu. Denizlispor'un mücadele gücü ve Levent Kartop'un doğru değişikliklerle maçı iyi yönetmesi ne kadar saygıyı hak ediyorsa şampiyonlukta rakibi Başakşehir'in puan kaybettiği noktada hatalı değişiklikler ve çözüm üretme konusundaki eksiklikleri nedeniyle meslek hayatının henüz başında olan Hüseyin Cimşir de eleştirilmeyi o kadar hak etti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Abdülkadir Ömür Denizlispor Trabzonspor Zeki Yavru Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Bakmadan Geçme

    11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
    Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

    Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title