Haberler

Ölüdeniz'de Badem Ağaçları Çiçek Açtı

Fethiye İlçesi'ne Bağlı Ölüdeniz Beldesi'ndeki Badem Ağaçları Çiçeklendi. Badem Tomurcukları Patlayınca Ağaçlar Beyaza Büründü.

Fethiye İlçesi'ne bağlı Ölüdeniz Beldesi'ndeki badem ağaçları çiçeklendi. Badem tomurcukları patlayınca ağaçlar beyaza büründü.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, Ölüdeniz'de badem ağaçlarını erken çiçek açtırdı. Ovacık Mahallesi'ndeki badem ağaçları ilk baharı beklemeden ocak ayı ortasında tomurcuklarını patlatıp ağaçları beyaza bürüdü. Hava sıcaklıklarının 23 dereceyi bulduğu tatil beldesinde, çocuklarıyla birlikte badem ağaçlarını görmeye giden vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlar, ''Böylesine güzel bir manzarayı bu mevsimde hiç görmemiştik. Havalar iyi gittiği için ağaçların tomurcukları patlıyor ve çiçekler açıyor. Aslında mart ayı başlarında çiçekler açardı. Çevredeki papatya ve laleler bile çiçeklendi'' dedi.

Erdoğan CANKUŞ/FETHİYE (Muğla), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title