Haberler

Oğuz Çetin, Turkcell Kadın Futbol Ligi'yle ilgili değerlendirmede bulundu Açıklaması

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Antalya'da devam eden Turkcell Kadın Futbol Ligi ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Antalya'da devam eden Turkcell Kadın Futbol Ligi ile ilgili değerlendirmede bulundu.

TFF'nin internet sitesinde açıklamalarına yer verilen Oğuz Çetin, ligin TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu, TFF'nin ilgili kurulları, TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü ve kadın futbol kulüplerinin büyük gayretiyle gerçekleştirildiğini belirtti.

Turkcell'in de isim sponsoru olarak ligin düzenlenmesine büyük destekte bulunduğuna dikkati çeken Çetin, "Kadın futbolcularımız yeniden sahalara döndüğü için çok mutluyuz. Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu'nda grup maçları geride kaldı. Son derece keyifli maçlar izledik. Çeyrek finallerden itibaren ligde heyecan daha da artacak. Maçların canlı yayınlanacak olması kadın futbolunun tanıtımı ve gelişimi açısından mutluluk verici. Ligin oynanması, resmi maçlar öncesinde kadın milli takımlarımıza da büyük katkı sağlayacak. Oyuncular bir ölçüde maç ve antrenman eksiklerini giderecek." ifadelerini kullandı.

"Amacımız hem milli takımlar hem de kulüpler düzeyinde kadın futbolunun seviyesini yükseltmek." diyen Oğuz Çetin, şu görüşleri aktardı:

"Yurt dışında oynayan futbolculara yönelik bir kamp gerçekleştirerek kadın milli takımlar futbolcu havuzunu genişletmek için yararlı bir çalışma yaptık. Burada tüm maçları kadın milli takımların teknik kadrosu da takip ediyor. Karşılaşmaların görüntülerini ve istatistiki verilerini kulüplerimizle paylaşıyoruz. Bir yandan ligi oynatırken bir yandan da milli takımlar ile kulüpler arasındaki iş birliğini geliştiriyoruz."

Yarın ve 29 Nisan Perşembe günü oynanacak çeyrek final maçlarıyla sürecek ligde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı sıkı tedbirler aldıklarının altını çizen Çetin, "Sporcularımızın ve antrenörlerimizin sağlığı bizim için her şeyden kıymetli. Bu nedenle sürekli testler yapılmasını sağlayarak ligin en uygun şartlarda oynanması için çaba harcıyoruz. Aldığımız önlemler şu ana dek büyük oranda başarılı oldu." diye görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Oğuz Çetin Antalya Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title