Haberler

Nihat Hatipoğlu'nu Güldüren Uzun Saç Sorusu: Oğlum da Ben de Günah İşlemiş Olabilir Miyiz?

Güncelleme:

Sahur programına gelen anne-oğlu Nihat Hatipoğlu'na, "Peygamberimizin saçları uzun olduğu için ben de 4 yıl boyunca oğlumun saçlarını uzattım. Bu yüzden oğlum da, ben de günah işlemiş olabilir miyiz?" diye sordu.

17 Mayıs'ta yayınlanan sahur programında anne ve oğlu merak ettikleri bir sorunun cevabını Nihat Hatipoğlu'ndan almak için Sultanahmet Meydanı'ndaydı. Genç oğluyla gelen anne, Hatipoğlu'na, "Peygamber Efendimizin saçları uzun olduğu için ben de oğlum Musa'nın 4 yıl boyunca saçlarını uzattım. Bu yüzden oğlum da, ben de günah işlemiş olabilir miyiz?" diye sordu.

"PEYGAMBERİMİZİN SAÇI BU KADAR UZUN OLMAMIŞTI"

Genç Musa'nın bir hayli uzun olan saçları ise gören izleyicileri ve Hatipoğlu'nu şaşırtacak haldeydi. Hatipoğlu meraklı anneye, "Biz gençleri küpeleri de olsa, dövmeleri de olsa, piercingleri de olsa seviyoruz. Onlar iyi niyetliler. Doğruyu yanlışı ayırdıkları gün en doğru neyse onu yaparlar. Sevgili Musa, evet Peygamberimizin saçı uzundu. Ama bu uzunluk kulak memesini pek geçmemiş, hiç bu kadar uzun olmamıştır.

"YETERİNCE UZATMIŞSIN SAÇLARINI, HEVESİNİ ALMIŞSINDIR"

Bence Musa yeterince uzatmışsın saçlarını, hevesini almışsındır. Sen en iyisi iyi bir berberde saçlarını kestir. Dini açıdan hiçbir engeli yok. Günah içinde değilsin. Sadece annen peygamberlerimizin saçı uzun dediği için uzattın. Fakat yeniden söylüyorum bu kadar uzun değildi saçları." diyerek cevap verdi.

"SAÇLARIMI KESMESEM OLMAZ MI?"

Bu yanıtlar üzerine Musa, beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ama saçlarımı kesmesem olmaz mı? Diyerek meydandaki tüm izleyicileri ve Hatipoğlu'nu güldürmeyi başardı. Çareyi halk oylamasına sunmakta bulan Hatipoğlu seyircilere, Musa saçını kessin mi? sorusunu yöneltti. Meydandaki seyircilerin çoğu kestirmesi yönünde el kaldırınca, dini açıdan önemi yok ama halkın bakış açısı da önemli bu şekilde uzun kullanmak istiyorsan en azından saçlarını topla diyerek Musa'ya öğüt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Sultanahmet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (171)

ddhhf:

yeter bıktım bu herfden de programndanda sorulardan da

18
32
yanıtYanıtla
BİR BİLEN:

DDHHF BIKTIYSAN İZLEME GERİ SENİ. . . DEĞİŞTİR KANALI KİMSE SANA ZORLA İZLETMİYOR YAA. . . MANTIĞA BAKAR MISINIZ ARKADAŞ YAAW. . .

yanıt0
yanıt1
orhan:

adını bile yazmayı bilmeyen mallar yorum yapmış yine. . .

yanıt1
yanıt2
kader:

izleme bıktıysan yorumda yazma okuma adamı

yanıt2
yanıt0
kuzeyin yıldızı57:

yere değmesi lazım sünnettir

3
34
yanıtYanıtla
fatih:

Bana kalırsa böyle yanlış kelimeler kullanma Allah muhafaza dinden çıkarsın bilmediğiniz konuda yorum yapmayın özellikle din konusunda

yanıt3
yanıt0
ELEKTRONIK MUHENDISI:

istediği kadar uzatır bu kararı vermek bize düşmez gence bırakın kendisi karar versin

19
13
yanıtYanıtla
orhan:

elektronık mühendisi olmuşsun ama adam olamamışsın. . annesi gibi saç uzatacağına babası gibi bıyık bıraksın. . gerçi senin ailende bıyıklı yoktur ama neyse. .

yanıt3
yanıt3
2X2=5:

Acaba o bayan sütütyoya deve ilemi geldi ? Acaba diyorum ellerinde uzun , uzun , odun dan asaları varmı ? Evleri kerpiç mi , kıl çadır mı ? Acaba diyorum yemek tencereleri topraktan mı ? Kaşıkları ağaçtan mı?. . . vs. . vs . . Yıl 2018 . Biraz akıl yarap , biraz akıl yarap . . . .

20
1
yanıtYanıtla
türk:

Böyle cahil bir toplumla bir yere varamayız

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 171 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title