Haberler

Mustafa Cengiz'den çok net seçim açıklaması: Mali genel kurulu yapıp seçime gitmek istiyorum

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, maçları en az %30 seyircili oynama isteklerini yineleyerek çağrı yaptı ve konuyu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la da görüştüğünü söyledi. Cengiz ayrıca, pandemi nedeniyle ertelenen olağan mali genel kurulu yaparak seçime gitmek istediğini ifade ederek devletten kongre için yer gösterme talebinde bulundu.

Galatasaray Başkanı, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'a çok fazla haksızlık yapıldığını ve önümüzdeki hafta detaylı açıklamalar yapacağını belirtti.

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları...

Galatasaray için ulusal anlamda kırmızı değerler var. Bunun önce geleni Türkiye Cumhuriyeti'dir. Devletimiz önde gelir. Camia olarak kırmızı çizgimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Ali Sami Yen'dir. Batı'da çoğu kulübü yabancılar kurmuştur. Ancak Türk kulüplerini, Türkler kurmuştur. Bu çok önemli tarihi bir tespittir. Sosyologlar incelemeli. Ülkemiz şu anda bile tam bağımsızlık için mücadele ediyor. Devletimizin yanındayız.

"EN BÜYÜK CAMİA G.SARAY"

Doğru ve dürüstçe mücadele edelim. Doğruluğunuz ve dürüstlüğünüz beceriksizlik olarak değerlendirilse de dik durulmalıdır. En büyük camia biziz! Bunu rakipleri ezmek için söylemiyorum, bu bir realite. Biz Türk sporunun lokomotifiyiz. Diğer iki rakibimizi ve Trabzonspor'u da sayabiliriz. Batı'da böyle bir şey yok ama bizim ülkemizde bu güzellik var.

"RAKİP YÖNETİCİ PUL ÇALIYORSA CAMİAYI BAĞLAMAZ"

Camialar aleyhine çok konuşmayalım. Rakip takımda bir yönetici tavladan pul çalıyorsa, onun sorumluluğudur, camiayı bağlamaz. Biz uyarırız, faul yapıyorsa söyleriz.

"AİLE İÇİNDE KAVGA OLUR"

Aile içinde kavga olur, olmazsa robotsunuzdur. Abdurrahim ve Yusuf Bey'e saldırı var. Bana çatmıyorlar, "Bu yakında ölecek" diyorlar, onlara saldırıyorlar. Önümüzdeki hafta çok açıklama yapacağım.

"ARTIK SEYİRCİLİ OYNAYALIM"

Seyircili oynamaya geçmemiz lazım. Bu dünyaya bir ilan. %30 taraftar alsak, 15 bin kişi eder. Locaları ve tribünlerin açılmasını istedik. Bu olacaktı ama Bilim Kurulu'ndan bazı hocalar reddetmiş. Şu anda da risk var, bizim hanım izliyorsa akşama beni duman edecek. Evde torun var. Seyirci alırsak, dünyaya da örnek oluruz. Mutlaka bu haftadan itibaren yapmalıyız.

"ALİ KOÇ'A DA SÖYLEDİM, GÜLDÜ"

Seyircili oynama konusunda beni Fenerbahçeliler de destekler, çünkü Fenerbahçe maçı geçti. Ali Bey'e de söyledim, güldü. İkinci maç seyircisiz olabilir, o anda pik yapabilir.

"SEÇİME GİTMEK İSTİYORUM"

Beni ibra etmeyenlere saygı duyarım. Ben gelecek yönetimler için çalışıyorum. Olağan mali genel kurulu yapmak zorundayız ama pandemi nedeniyle yapamıyoruz. Devletle yazışıyoruz, bize yer gösterin diyoruz. Ben bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

1907:

Bunun Ameliyata beynini almışlar.

5
8
yanıtYanıtla
astangan:

Beni güldürdün Allah''ta seni güldürsün.

yanıt0
yanıt3
fenerlibahçeli34:

muhterem biraz enteresan bir tip olabilir, gelişigüzel konuşup zaman zaman saçmalıyor da. Ancak sağlığı ve durumu ile ilgili çirkin sözleri kesinlikle kınıyorum. Allah herkese sağlık sıhhat versin . . diyelim ve konuyu dağıtmayalım.

8
0
yanıtYanıtla
yaşasın istanbul kahrolsun anadolu:

devlet bize bakmiyirrrr

4
4
yanıtYanıtla
ld:

devlette yer ıstemene gerek yok koca stadyumunuz var bır gunluğune gereklı onlemlerı alın bır kac saatte secımı bıtırın ne var yanı

6
1
yanıtYanıtla
azrail:

aşırı hırs beyni dumura uğratmış. kafayı sıyırtmış. biraz zorlanınca devlet aklına geliyor. arada bir benide hatırla be mustafa.

2
5
yanıtYanıtla
osmanlı:

ne sen ayaksın ne biçim laf ediyon sağlık bu adam hasta ben fenerliyim ayıp oluyor

yanıt5
yanıt0
fenerlibahçeli34:

Bu espriyi artık yapma. Çok düzeysiz.

yanıt3
yanıt0
mmt:

kim la bu canlı

0
5
yanıtYanıtla
vatandaş:

yaaaa bunu da mı devletten bekliyorsunuz???????

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title