Haberler

Mustafa Cengiz'den Belhanda'ya taş: Hayatının en iyi Türkçe röportajını bize hakaret ederken yaptı

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz aylarda kulüpten kovulan Younes Belhanda'nın ayrılmasının ardından Faslı futbolcuya basın toplantısında gönderme yaptı. Cengiz, "Yönetime hakaret ettiği için gönderdik. Hayatının en iyi Türkçe röportajını verdi bize hakaret ederken. Taraftarın istemediği adamdı, sonrasında kıymete bindi" dedi.

Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Mustafa Cengiz, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Cengiz, Younes Belhanda'nın kulüpten kovulmasıyla ilgili konuya değindi, Faslı oyuncuya gönderme yaptı.

İşte Cengiz'in Belhanda açıklaması:

"NİYE GÖNDERDİNİZ"

Futbolculara borcumuz yok. İki futbolcumuz problemliydi. Birini ihraç ettik, yönetime hakaret ettiği için (Belhanda). Kötü oynadığı için ihraç etmedik. Taraftara kalsa bir an evvel gönderin diyorlardı. Aynı taraftarların bir bölümü 'Niye gönderdiniz?' dedi.

"ÇOK GÜZEL TÜRKÇE KONUŞTU"

Hayatının en iyi Türkçe röportajını verdi zemini ve bizi eleştirirken. Taraftarın istemediği adamdı, sonrasında kıymete bindi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

pentakill lol:

şu belhanda fenerde olsaydı medya nasıl uzatırda uzatırdı. bu adamın yaptıkları hiç yokmuş gibi normalmış gibi davranılıyor. beşiktaşta da quaresma taşkın davrandığında 1 sene konuşuldu. bu ülkede cincon kayırılıyor.

3
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title