Haberler

Muratpaşa'dan yangın bölgesine 1 milyon 332 bin liralık maddi destek

Güncelleme:

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Manavgat'ta başlayan ve Gündoğmuş, Akseki, İbradı ve Alanya'ya kadar uzanan Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınından evleri, ahırları kullanılamaz hale gelen ailelere 1 milyon 332 bin liralık maddi destek sağlayacaklarını açıkladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Manavgat'ta başlayan ve Gündoğmuş, Akseki, İbradı ve Alanya'ya kadar uzanan Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınından evleri, ahırları kullanılamaz hale gelen ailelere 1 milyon 332 bin liralık maddi destek sağlayacaklarını açıkladı.

Muratpaşa Belediyesi, Manavgat'ta 28 Temmuz'da öğle saatlerinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınabilen Türkiye'nin en büyük yangın felaketinin yaralarını sarmak için çalışmalarına devam ediyor. Ancak 220 saatin sonunda kontrol altına alınan yangının ardından Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı bölgede çalışmalarını sürdürdü. Kamu Kurum ve kuruluşlarıyla koordinasyon içinde yapılan hasar tespit çalışmaları sonucunda Manavgat'ta 45 mahallede, Alanya, Gündoğmuş ve Akseki'de 3'er mahallede kullanılamaz durumda olan yapılar tespit edildi.

Başkan Uysal, bir kısmı yıkılan bin332 yapı tespit ettiklerini belirterek, "Bu bin 332 yapının sahibi olan komşularımıza toplam 1 milyon 332 bin lira, her birine biner lira olmak üzere Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı olarak yardım da bulunma kararı aldık" diye konuştu. Başkan Uysal, en kısa sürede ailelere ulaşacaklarını ve yardımların banka hesaplarına aktarılacağını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Muratpaşa Gündoğmuş Manavgat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title