Haberler

Muratbey Uşak Sportif'te İstifa

spor Toto Basketbol Ligi'nin 18. hafta mücadelesinde Darüşşafaka Doğuş'a deplasmanda 40 sayı farkla yenilen Muratbey Uşak Sportif'te Başkan Arif Akçakaya işlerinin yoğunluğunu öne sürerek istifa etti.

spor Toto Basketbol Ligi'nin 18. hafta mücadelesinde Darüşşafaka Doğuş'a deplasmanda 40 sayı farkla yenilen Muratbey Uşak Sportif'te Başkan Arif Akçakaya işlerinin yoğunluğunu öne sürerek istifa etti.

Yaklaşık iki yıldır kulübün başında olan Arif Akçakaya, 7 Mayıs 2014 yılından üstlendiği, bu sezonun ikinci yarısına kadar gelmenin gururunu yaşadığını belirterek şöyle konuştu:

"Kulübümü bir adım ileriye taşımak adına bugüne kadar kendi iş yoğunluğumla beraber birçok çalışma yaptım. Başkanlığımdan bu yana yönetim kurulumuzla beraber başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Muratbey Uşak Sportif basketbol kulübü olarak oyuncular, idari-teknik kadro ve yönetimdeki arkadaşlarımla aile yakınlığı çerçevesinde çalışma ortamı oluşturduk. Zor şartlarda el birliği ile birbirimize destek olarak üstesinden geldik. Ancak geldiğimiz bu noktada gece gündüz demeden canla başla çalıştığımız basketbol yolunda ne yazık ki desteklerin yetersiz kalmasından dolayı iki sezondur başında bulunduğum Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden kendi işlerimin yoğun olması sebebiyle üzülerek istifa ediyorum."

Bugüne kadar her koşulda yanımda olan başta Yönetim Kurulu Üyelerime, takım oyuncularımıza, teknik ekibimize, basın mensubu arkadaşlarımıza ve büyük yürekleriyle salonu dolduran taraftarımıza teşekkürlerini ileten Akçakaya, "İçimdeki basketbol sevgisi bitmeyecek. Kulübün zor şartlarını en iyi bilen kişi olarak desteğimi her zaman dışarıdan sonuna kadar yapacağım. Kulübümüz için hayırlı olmasını temenni ediyor, Yönetim kurulu başkanlığına seçilecek adaylara başarılar diliyorum" dedi. - Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akçakaya Uşak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title