Haberler

Müdür Yardımcısının Müfettişten İntikamı

Şişli'de Bir Bankada Müdür Yardımcısı Olarak Çalışan M.a, Aynı Bankada Müfettiş Olarak Çalışan S.k'nın Eşi N.k'nın Cep Telefonu Numarasını İnternette Yayarak Tacize Neden Olduğu Gerekçesiyle Gözaltına Alındı.

Şişli'de bir bankada müdür yardımcısı olarak çalışan M.A, aynı bankada müfettiş olarak çalışan S.K'nın eşi N.K'nın cep telefonu numarasını internette yayarak tacize neden olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, aynı bankada çalışan S.K ile M.A arasında bir husumet olduğu ve M.A'nın bu nedenle böyle bir yol başvurduğu öne sürüldü. Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran N.K, tanımadığı bazı kişiler tarafından cep telefonu ile taciz edildiğini ileri sürdü.

Gasp Büro Amirliği'nin yaptığı çalışmayla N.K'yı taciz eden şahıslara ulaşıldı. Şahısların alınan ifadelerinde, "İnternette sohbet odalarında kendisini bayan olarak tanıtan biriyle sohbet ettik. Kadın olduğunu ve eşinin dışarıda çalıştığı için yalnız olduğunu ve sohbetin ilerlemesi durumunda bulaşabileceğimizi ve ilişkiye bile girebileceğimizi söyleyerek telefon numarasını verdi" dedikleri iddia edildi. Şahısların ifadelerinden yola çıkan polis, şahıslardan konuştukları şahsın rumuzunu öğrendi. Daha sonra internetten rumuzla bağlantıya geçen polis, şahsın IP numarasına ulaştı. Yapılan inceleme sonucunda N.K'nın rumuzunu kullanarak telefonunu internette dağıtan kişinin eşi S.K ile aynı bankada çalışan M.A olduğu ortaya çıktı.

Sorgulamasında suçlamaları kabul etmeyen M.A daha sonra Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. M.A'nın mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

(EK-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title