Haberler

Monaco'dan Galatasaraylıları sevindiren Onyekuru kararı!

Güncelleme:

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, takımdan gönderilmesini istediği 4 oyuncunun ismini yönetime iletti. Listede, Galatasaray'ın gündeminde yer alan Onyekuru'nun da adı yer alıyor.

AS Monaco, ocak ayında kiralık olarak göndereceği oyuncuları teknik direktör Leonardo Jardim'den de onay alarak kesinleştirdi. L'Equipe'te yer alan habere göre; 29 oyuncuyla çalışan ve kadrosunu 23 oyuncuya kadar indirmek isteyen Leonardo Jardim, 4 oyuncuyu belirledi.

JARDIM, İSTANBUL BİLETİNİ ONAYLADI

Gönderilecekler listesinde ilk sırada Henry Onyekuru yer alıyor. Yönetim tarafından transfer edilen Nijeryalı kanat oyuncusu, Jardim'in gözüne giremedi. Jardim, oyuncunun gönderilmesi yönünde rapor verdi. Galatasaray'dan gelen teklife olumlu cevap veren ve resmi anlaşma için Jardim'den alacağı raporu bekleyen Monaco, oyuncunun 4 Ocak'ta 1.5 yıllığına İstanbul'a gidişine de onay verecek.

ONYEKURU DIŞINDA 3 İSİM DAHA LİSTEDE

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Onyekuru dışında ofansif orta saha oyuncusu Gabriel Boschilia, sağ bek Benjamin Henrichs ve stoper Naldo'nun da gönderilmesini istedi. Monaco yönetimi de bu 4 oyuncunun menajerini çağırarak, kulüp bulmaları yönünde talimat verdi.

HENRİCHS İÇİN LEİPZİG İLE ANLAŞMA TAMAM

Boschilia için 7 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifleri kabul edilecek. Benjamin Henrichs için RB Leipzig ile öngörüşmeler yapıldı. Leipzig'in teklifi sonrası Monaco, transfer için ödediği 20 milyon euroya yakın bir ücret talep etti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 37 yaşındaki Naldo içinse bir bonservis istenmediği bilgisi verildi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leonardo Jardim Galatasaray İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (8)

serkannnnnn:

pilavüstükuru, hoşgeldin onyekuru

5
3
yanıtYanıtla
Tüpçü:

Yav he he

0
5
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

aslanların takımında da bit pazarına nur yağmuru başladı.

3
2
yanıtYanıtla
Lezbiyen Sezer arat-33:

GELMEZ BENCE

3
0
yanıtYanıtla
Lez feru:

YA GELİRSE

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Monaco''da takimdan gönderilmek isteniyor, bizim sözde büyük kulüplere gelir yildiz olur.

2
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ULA İŞİNİZ TEK KİŞİYE KALDIYSA NANAYI YEMİŞSİNİZ. EYYY AVRUPA . BİZİ KISKANMAYIN

2
0
yanıtYanıtla
GencAslan59:

Şikeciler dışarı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title