Haberler

Moda Fuarı Sürüyor

İstanbul Moda Fuarı Kapsamında Bir Defile Düzenleyen Fas Asıllı Portekizli Modacı Fatıma Lopes'in Transparan Kıyafetleri İlgi Çekti.

İSTANBUL MODA FUARI KAPSAMINDA BİR DEFİLE DÜZENLEYEN FAS ASILLI PORTEKİZLİ MODACI FATIMA LOPES'İN TRANSPARAN KIYAFETLERİ İLGİ ÇEKTİ.

2007 Uluslararası İstanbul Moda Fuarı kapsamında önceki akşam CNR Expo Fuarcılık'ta gerçekleştirilen defileler arasında en can alıcı olanı, ünlü Fas asıllı Portekizli modacı Fatima Lopes'in gösterisiydi. Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İTKİB) Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun da büyük bir dikkatle izlediği defilede, transparan kıyafetler ilgi çekti. Davetliler yerlere oturarak bu defileyi kaçırmazken defilenin sonunda podyuma çıkan modacı Fatima Lopes büyük alkış aldı. Defilede ilginç konu ise davetliler arasındaki Noella ve Helin Avşar'ın frikik savaşıydı. Noella, telefonla konuşurken mini eteğinden görünen iç çamaşırını sergilerken, Helin Avşar ise kaza kurbanı oldu. Avşar, farkında olmadan frikik verirken ister istemez kendisini güzel manken ile biir yarışın içinde buldu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title