Haberler

    Milli Takım Kuaförü Avrupa Şampiyonasına Hazırlanıyor

    Türkiye genelinde 7 bölgede 11 ilde 7 farklı kategoride yapılan yarışmalar sonucunda milli takıma giren Tokatlı kuaför Zübeyde İmre, yurt dışı yarışmalar için yoğun bir çalışma programına girdi.

    Türkiye genelinde 7 bölgede 11 ilde 7 farklı kategoride yapılan yarışmalar sonucunda milli takıma giren Tokatlı kuaför Zübeyde İmre, yurt dışı yarışmalar için yoğun bir çalışma programına girdi. Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından kurulan Berber, Kuaför ve Güzellik Uzmanları Milli takımı yurt dışı yarışmalara hazırlanıyor. Ankara'da düzenlenen yarışmada milli takıma girmeye hak kazandığını ifade eden İmre, Kıbrıs'ta eğitim çalışmalarına katıldığını söyledi. İtalya'da düzenlenecek olan yarışmaya milli takım olarak katılacaklarını ifade eden İmre, kamplara girerek çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

    Milli takım sporcuları gibi antrenman yapıyor .

    Yurt içinde düzenlenen yarışmalarda birçok derece elde eden İmre, milli takım sporcuları gibi antrenman yapıyor. Elini hızlandırmak, saç modelini daha pratik yapabilmek için yoğun bir tempo içine giren İmre'nin hedefi yurt dışından madalya ile dönmek. 2 çocuk annesi İmre, milli takımdaki sporcular gibi sürekli antrenman yaptıklarını ifade ederek, "Aynı saç modeli üzerinde defalarca çalışıyoruz. Çünkü çok sıra dışı saçlar içim 20 dakika süre veriliyor. Bu sürede saç modelinin bitmiş olması gerekiyor. O nedenle gece gündüz çalışmak zorundayız. Yorucu bir şekilde çalışıyoruz çünkü biz milli takımız Türkiye'yi temsil ediyoruz" dedi.

    Tokat'tan milli takıma katılan tek kuaför olarak yurt dışında düzenlenecek olan yarışmalara katılacağını ifade eden İmre,"Hazırlıklarımız oldukça yoğun gidiyor. Kız Meslek Lisesinde öğrenciler bana yardımcı oluyorlar. Hemen hemen günlük modeller üzerinde saç modeli yapıyorum" diye konuştu.

    Milli takım 3 ülkede yarışmaya katılacak .

    Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Koordinatörü Mustafa Şahin, İtalya'da yapılacak olan yarışmanın tarihinin önümüzdeki aylarda netleşeceğini, 3 ülkede yarışmalara katılacaklarını kaydetti. Dünyada oldukça yaygın olan ve her yıl İtalya, Yunanistan, Ukrayna, Fransa gibi ülkelerin milli takımları ile bu arenada artık Türk Milli takımı da oluşturularak sektör adına büyük bir eksikliği gidermiş olduklarını ifade eden Şahin, "Berber, Kuaför ve Güzellik Uzmanlarımız kendi mesleklerinin zirvesine çıkarken ülkemizi uluslararası arenada temsil etmenin gururunu yaşayacaklar" şeklinde açıklamalarda bulundu.

    =====================================================

    NetGazete YouTube Kanalına Abone Olmak İçin

    >

    NetGazete Resmi Web Sitesi

    >

    NetGazete Sosyal Medya Adresleri

    >

    >

    >

    >

    NetGazete Haber Yayın Akışı

    >

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Türkiye Kıbrıs İtalya Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title