Haberler

Milli maç saat kaçta hangi kanalda? Türkiye Hollanda maçı ne zaman, hangi gün?

Güncelleme:

Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda en kritik maçlarından birisini oynayacak. Bu kapsamda maçın detaylarına dair Milli maç saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Karadağ karşısında şok bir kayıp yaşayan, Cebelitarık'ı 3-0'la geçen milliler, G Grubu'nun 6. maçında yıldızlar topluluğu Hollanda'ya konuk olacak. Peki, Hollanda - Türkiye maçı şifresiz mi? Hollanda - Türkiye maçı hakemi kim?

Milli maç saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı merak edilen konulara arasında yer alıyor. Türkiye Dünya Kupası Elemeleri'nde bu kez Hollanda ile karşılaşıyor. 2022 Dünya Kupası Elemelerinde heyecanla beklenen müsabakada Hollanda - Türkiye karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı heyecanla bekleyen futbolseverler, Türkiye (Milli maç) maçı hangi kanalda? Hollanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

MİLLİ MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Hollanda - Türkiye, 2022 Dünya Kupası Eleme maçı, 07.09-2021 Salı günü saat 21.45'te oynanacak.

HOLLANDA - TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Hollanda - Türkiye maçı TRT1'de yayınlanacak. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

HOLLANDA - TÜRKİYE MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Hollanda - Türkiye maçını TRT1'den şifresiz izleyebilirsiniz. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

HOLLANDA MAÇINA DOĞRU

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu altıncı maçında yarın Türkiye'yi konuk edecek Hollanda'nın teknik direktörü Louis van Gaal, maçı grup için bir final olarak görmediklerini söyledi.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu altıncı maçında yarın Türkiye'yi konuk edecek Hollanda'nın teknik direktörü Louis van Gaal, maçı grup için bir final olarak görmediklerini söyledi.

Van Gaal, Hollanda Milli Takımı'nın Utrecht şehrindeki tesisleri KNVB Campus'te, takımın önemli futbolcularından Memphis Depay'ın da katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Aday kadrodaki Cody Gakpo'nun sakatlığı ve Nathan Ake'nin de özel izni nedeniyle takımda olamayacağını belirten deneyimli teknik adam, yarın sahaya süreceği kadronun sorulması üzerine, "Türkiye'nin teknik direktörünü bilgilendirmek istemem. Çok iyi ve disiplinli bir teknik direktör. Türkiye oyun disiplini olan bir takım. Çok iyi oyunculara sahipler, harika takımlarda oynuyorlar. İlk 11'inde iki oyuncu Türkiye'de oynuyor, hepsi dışarıda oynuyor. Biri Beşiktaş'ta biri de Fenerbahçe'de. Teknik direktörleri ile büyük bir disiplin yakaladılar ve bu çok önemli. Çok kompakt olarak defans yapacaklar ve kontra oynayacaklar, tahminim böyle. Kadro tercihimle ilgili bir açıklama yapmayacağım." ifadelerini kullandı. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Sahaya süreceği kadronun sürekli olarak basına sızmasına tepki gösteren Louis van Gaal, "Kimi oynatacağımı söylememi beklemenizi üzücü olarak görüyorum. Medya oynayacak futbolcuları önceden söylüyor, buna anlam veremiyorum ama Hollanda'da yaşıyoruz ve ne yazık ki burada kültür böyle. Kadro önceden sızmasın diye her şeyi yapmaya çalışıyorum ama ben polis değilim. Herkes elinden geleni yapmıyor ve oynayacak futbolcuları söylüyor." şeklinde konuştu.

Hollandalı teknik adam, yarınki maçı final niteliğinde görüp görmediği sorusuna, "Şu anki grupta herhangi bir final havası görmüyorum. Grupta çok iyi takımlar var. Şu an tek avantajımız sahamızda taraftarımızla oynamamız. Bu grupta herkes herkesi yenebilir. Yarın için iyi hissediyorum, bugünkü antrenmanda da Türkiye'ye karşı iyi oynayabileceğimizi gördüm. Beklentiler tabii ki yüksek; Norveç'le 1-1 berabere kaldık, Karadağ'ı 4-0 yendik." cevabını verdi.

Memphis Depay'ın kendini çok geliştirdiğini belirterek en güvendiği isimlerden biri olduğunun altını çizen van Gaal, "Memphis kendine güveniyor. Çok güçlü bir hırsı var, bu beni mutlu ediyor. Ben de kendime güveniyorum, o yüzden aynı çizgideyiz. Memphis'i 20 yaşında dünya kupasına götürmüştüm. Harika bir oyuncu. 4-3-3 oynadığımızda sol tarafa geçiyordu. Aynı PSV'deki gibi. Manchester United'a kendisini aldım, forvet arkası oynadı. Kendisi çok farklı bir futbolcu, çok rahat bir futbolcu. Komple takım olarak onun arkasında durmamız gerekir." değerlendirmesinde bulundu.

Deneyimli teknik adam, "Hollanda, kolay maçlarını kazandı ama Türkiye'ye yenildi, Norveç ile berabere kaldı. Türkiye ise zor maçlarını kazandı ama kolay maçlarında puan kaybetti. Bu sizi şaşırttı mı?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Aslında sorunun cevabı bizim imajımız. Türkler oyun disiplini ve yüksek konsantrasyonla bize karşı daha iyi oynuyor. Her takım Hollanda'yı yenmek istiyor. Türkiye'nin teknik direktörü olmak, Hollanda'nın teknik direktörü olmaktan daha kolay. Bizim güçlü olduğumuzu biliyorlar ve iyi oynuyorlar. Ama küçük takımlara karşı teknik direktörün takımı daha iyi motive etmesi gerek. Türkiye'deki kültürü de düşündüğünde bu şekilde oluyor. Küçük takımlara karşı motivasyon ruhunu daha iyi aşılamalılar."

Memphis Depay: "Yarın daha iyi oynamamız gerekiyor"

Memphis Depay, Türkiye karşısında kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Önemli bir maça çıkacaklarını aktaran Depay, "Takımımıza güveniyorum, galip geleceğimize inanıyorum. Kaybettiğimiz ilk maçı izledik, sorun kadroyla ilgili değildi ama yarın daha iyi oynamamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Depay, Türk Milli Takımı'nda Burak Yılmaz'ın çok önemli bir isim olduğunu ve yarın kendileri için tehlike oluşturabileceğini belirtti. Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

Milli oyuncu, her geçen gün kendini geliştirdiğini ve öz güveninin de çok yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Hollanda Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title