Haberler

Milletvekili Aday Adaylığı

Erzurum'da Anadolu Ajansı (Aa) Bölge Müdürü Muhammet İspirli, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığını Açıklarken, Şansının İyi Gitmesi İçin Küçük Kızını da Beraberinde Getirdi.

Erzurum'da Anadolu Ajansı (AA) Bölge Müdürü Muhammet İspirli, AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklarken, şansının iyi gitmesi için küçük kızını da beraberinde getirdi.

AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu bugün AK Parti il binasında düzenlenen basın toplantısıyla açıklayan AA Bölge Müdürü İspirli, toplantıya 3 yaşındaki kızı Bahar'ı da getirdi. İl Başkanı Hüseyin Tanfer ile birlikte açıklama yapan İspirli, kızının sürekli kendisine şans getirdiğini ve bugünde şansının iyi gitmesi için kızı Bahar'ı beraberinde getirdiğini söyledi. İspirli, "Bugün itibariyle AK Parti'den aday adayı olduğumu açıklıyorum. İki çocuğum, Türkiye'm için adayım. 24 yıldır bu bölgede

gazetecilik yapıyorum. Halkın sorunlarını yansıtmaya, çözüm için kalemimle katkıda bulunmaya çalıştım" dedi.

Bu arada, AK Parti İl Teşkilatı'nda bugün aday adayı yoğunluğu yaşanırken, her aday adayının bastırdığı ve sekreterliğe bıraktıkları çok sayıda kartvizitleri dikkat çekti.

(AA-İRT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title