Haberler

Mevlüt Uysal: Büyükçekmece Sahilleri Eski Güzelliğine Tekrar Kavuşacak

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de Rose Marine ve Beykent Sitesi sakinlerini ziyaret etti.

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de Rose Marine ve Beykent Sitesi sakinlerini ziyaret etti. Site sakinlerinin sorularını cevaplayan Uysal, Büyükçekmece sahilinin eski güzelliğine tekrar kavuşacağının sözünü verdi.

31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarına hız kesmeden Büyükçekmece'de devam eden Mevlüt Uysal, seçmenleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı. Tepecik'te, Afyon Karahisarlı vatandaşlarla 'İl Buluşması' programında bir araya gelen Uysal, düşük ve orta gelirli vatandaşlar için sosyal konut projelerinin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

"ULAŞIM AKSLARINI ÇÖZMELİYİZ"

Rose Marine Sitesi sakinlerine toplu taşıma ile ilgili projelerini anlatan Mevlüt Uysal, "Toplu taşıma dışında diğer ulaşım akslarını da çözmemiz gerekli. Sinanoba bölgesinde fazla sıkıntı yok çünkü zamanında Emlak Konut döneminde buralar planlandığı için ulaşım aksları doğru sadece entegre edilmesi gerekiyor. E-5, Tuzla'dan başlıyor, Silivri'ye kadar devam ediyor. Ama E-5'e Büyükçekmece kadar giriş ve çıkış problemi olan başka ilçe yok. Merkezden gelen Mimarsinan'a dönemiyor, Çatalca'dan gelen E-5'e giremiyor. 19 Mayıs Mahallesi'nde stadın oradan Çakmaklı yolunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak yapıyoruz. O yolu direkt Karaağaç'a kadar çıkartmamız lazım ki 3'üncü köprü ve 3'üncü havalimanı yoluna bağlayalım. O yollar tamamlandığı zaman siz evinizden yola çıktığınızda 3'üncü havalimanı'na giderken, Florya'dan yola çıkan bir insandan daha hızlı havalimanına ulaşırsınız. Burası Florya'dan değerli olur mu? Olur" dedi.

"ESKİ BÜYÜKÇEKMECE SAHİLLERİNİ ÖZLÜYORSUNUZ"

Site sakinleri tarafından Büyükçekmece Sahili'nin temizliği ve yat limanı sorunlarını sorması üzerine, Uysal, şöyle konuştu:

"Sizler, eski Büyükçekmece sahillerini özlüyorsunuzdur. Önümüzde ki beş yıl içerisinde İSKİ'nin yaptığı ve yapacağı ihaleler ile arıtmanın tamamı ileri derece biyolojik arıtma olacak. 10 sene içerisinde Marmara Denizi ve özellikle Büyükçekmece kıyıları eski güzelliğine tekrar kavuşacak. Siz yat limanına sahilde yüzme açısından bakıyorsunuzdur ama ben belediyecilik acısından baktığım zaman, Büyükçekmece'nin merkezine yat limanı yapıp da trafiği kilitlemenin ne manası var. Şu anda o bölgede trafik yüzünden nefes alınamıyor. Yat limanına arabasıyla gitmek isteyen vatandaş nereden gidip nereden çıkacak? Biliyorsunuz yat limanıyla ilgili mahkemelik bir durum var. Eğer hafta sonu bize görev verilirse limanın dosyasına bakıp, taşınması mümkün müdür ya da nereye taşınmalı ona karar veririz. Zaten yapımcı firmanın da oraya yat limanı yaptığına memnun olduğunu sanmıyorum." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mevlüt Uysal Büyükçekmece İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title