Haberler

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçından notlar

Güncelleme:

Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, ligde son oynadıkları Medipol Başakşehir mücadelesine göre ilk 11'de değişiklik yapmadı.

Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, ligde son oynadıkları Medipol Başakşehir mücadelesine göre ilk 11'de değişiklik yapmadı.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe sahaya Harun Tekin, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Attila Szalai, Caner Erkin, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci, Dimitris Pelkas, Mert Hakan Yandaş, Ozan Tufan, Enner Valencia ilk 11'i çıktı.

Sarı-lacivertli takımda yedeklerde ise Ertuğrul Çetin, Papiss Cisse, Mbwana Samatta, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Marcel Tisserand, Mame Thiam, Sinan Gümüş, Filip Novak ve Gökhan Gönül yer aldı.

Gökhan Gönül kadroda

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, Kasımpaşa maçında kadroya alındı.

Sakatlığı sebebiyle Medipol Başakşehir müsabakasını kaçıran Gökhan, Kasımpaşa maçında ise kadroya döndü.

Gökhan Gönül, mücadeleye yedek kulübesinde başladı.

Mesut Özil kadroda yer almadı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, Kasımpaşa maçının kadrosunda bulunmadı.

Son olarak Süper Lig'in 28. haftasında 4 Mart'ta Fraport TAV Antalyaspor ile yapılan maçta forma giyen ve müsabakanın 67. dakikasında sakatlanan Mesut, uzun süre takımından ayrı kaldı.

Sakatlığın ardından yeniden çalışmalara başlayan Mesut, Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmadı.

Osayi-Samuel kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel, Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkarıldı.

Son antrenmanda sakatlanan genç oyuncu, Kasımpaşa maçında yer almadı.

Lemos yine dışarda kaldı

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Mauricio Lemos, Kasımpaşa maçında da kadro dışında kaldı.

25 yaşındaki stoper, Kasımpaşa dışında ligde oynadıkları son Medipol Başakşehir ve Gaziantep maçlarında da 21 kişilik kadroya alınmamıştı.

Mauricio Lemos, son 3 maçta teknik heyetin tercihiyle 21 kişilik kadroya giremedi.

Fenerbahçe'de 4 eksik

Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 4 futbolcusundan yararlanamadı.

Sarı-lacivertlilerde, Altay Bayındır, Sadık Çiftpınar, Diego Perotti ve Osayi-Samuel sakatlığı sebebiyle kadroda bulunmadı.

Kaynak: AA / Spor

Mesut Özil Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title