Haberler

Mardin'deki sağlık çalışanının İzmir'de yaşayan çocuklarına doğum günü sürprizi

Güncelleme:

Mardin'deki sağlık çalışanının İzmir'de yaşayan çocuklarına doğum günü sürprizi Sağlık çalışanının çocukları için doğum günü istediğini kırmadılar Mardin'de görevli çift, İzmir'deki doğum günü kutlamasını canlı yayında izledi Korona virüsü salgını nedeniyle Mardin'de görev yapan Meltem ve...

Mardin'deki sağlık çalışanının İzmir'de yaşayan çocuklarına doğum günü sürprizi

Sağlık çalışanının çocukları için doğum günü istediğini kırmadılar

Mardin'de görevli çift, İzmir'deki doğum günü kutlamasını canlı yayında izledi

İZMİR - Korona virüsü salgını nedeniyle Mardin'de görev yapan Meltem ve Nedim Gülcan çifti, sosyal medya aracılığıyla İzmir'deki bir ilçe belediyesinin başkanından ikiz çocukları Kuzey ve Rüzgar'ın doğum günlerini kutlamalarını istedi. Çiftin bu isteği belediye başkanına ulaştırıldı, Güzelbahçe'deki sürpriz doğum günü canlı yayınla çifte izletildi.

Korona virüsü salgını nedeniyle görev yerleri Mardin olan Meltem ve Nedim Gülcan çifti, virüsün başlamasından sonra ikiz çocukları Kuzey ve Rüzgar ile kız çocukları Elif'i Güzelbahçe'de oturan anne ve babasının yanına göndermek zorunda kaldı. Çift, ikiz çocuklarının doğum günleri içinse sosyal medyadan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye mesaj attı.

Canlı yayınla sürpriz doğum gününü izlediler

Başkan İnce'de bu isteği geri çevirmedi ve pasta alındıktan sonra ikizlere doğum günü sürprizi yapıldı. Çift kuylamayı, telefondan yapılan canlı yayınla izledi.

Vatanı için görev başında olan Meltem ve Nedim çiftinin bu isteklerini yerine getirmenin kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini söyleyen Başkan Mustafa İnce, "Sosyal medya hesabımıza gelen mesajı arkadaşlar söyleyince duygulandım. Nedim Bey vatanı koruyor, Meltem Hanım insanları hastalıktan koruyor, ikisi de vatan sathında görev başındalar, vatani görevlerini kilometrelerce uzakta çocuklarının hasretiyle yapıyorlar. Bu yaşta çocukların anne ve babanın sevgi ve şefkatine ihtiyaçları var; fakat içinde bulunduğumuz bu durum maalesef bu zorlu koşulları da oluşturuyor. Bizlerde onlara bu mutluluğu yaşatmak için ikizlerimiz Kuzey ve Rüzgar'ın doğum günlerini kutladık. Anne ve babasına canlı yayında bağlanıp bu mutluluklarına ortak olduk. Umarız bu hastalık bir an önce son bulur; Kuzey, Rüzgar ve Elif anne ve babalarına kavuşurlar. Onlar vatanları için büyük mücadeleler veriyorlar. Bizler vatanı onlara emanet ettik, onlarda çocuklarını bizlere emanet ettiler. Kısa sürede bu hastalık biter yeniden eski günlerimize geri döneriz temennimiz bu yönde. Çocuklarımıza uzun ömürler, sağlıklı yaşlar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mardin İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title