Haberler

Manchester United gözlemcileri, Uğurcan Çakır ve Sörloth'u izledi

Güncelleme:

İngiliz basını, Manchester United gözlemcilerinin Gaziantep maçında Alexander Sörloth ve Uğurcan Çakır'ı izlediğini yazdı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefleyen Manchester United, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Kırmızı Şeytanlar'ın gözlemcileri, Gaziantep- Trabzonspor maçında bordo-mavili takımın yıldız oyuncuları Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth'u izledi.

Manchester United gözlemcileri, Uğurcan Çakır ve Sörloth'u izledi31 maça çıkan Uğurcan kalesinde 37 gol gördü.

CHELSEA'DE UĞURCAN'I İSTİYOR

Trabzonspor'un 6 milyon euro satın alma opsiyonu bulunduğunun hatırlatıldığı haberde Norveçli golcünün son haftalarda performansının zirve yaptığı belirtildi. Öte yandan haberde Manchester United'ın dışında Chelsea'nin de Uğurcan Çakır'ı istediği yazıldı.

Manchester United gözlemcileri, Uğurcan Çakır ve Sörloth'u izlediSörloth, 37 maçta 25 gol attı 7 asist yaptı.

SCOUTLAR AKIN ETTİ

Gaziantep-Trabzonspor mücadelesini Manchester United, Leipzig, Sevilla ve Tottenham'ın gözlemcileri izledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Uğurcan ÇAKIR Trabzonspor Gaziantep Haberler

500

Yorumlar (2)

Futbol Değişsin:

Tüccarların yönettiği kulüplerde futbol anlayışımız değişmez. Bu yüzden yetenekli ve kendine güvenen gençler, mümkün olan en erken yaşta yurtdışına gitmeliler. Hem de lig ve takım küçümsemeden. Freiburg''tan Soussulo''dan yükselenler var; Le Havre''den, Lille''den de yükselecekler. Bizim ligten bir şey olmaz. Görüyorsunuz, her hafta ''bizim hakkımızı yediler'' diye ağlaşıp duruyorlar. Almanya''da, İngiltere''de, Fransa''da, İspanya''da daha çok Türk genci olmalı. . .

0
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

ÜLKEM ADINA SEVİNDİRİCİ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title