Haberler

Malatya Hal Esnafından Belediye Başkanı Çakır'a Teşekkür

Malatya Meyve ve Sebze Komisyoncuları Dernek Başkanı Yaşar Eryılmaz ve Hal Esnafı, Yaptığı Çalışmalardan Dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a Teşekkür Etti

Malatya Meyve ve Sebze Komisyoncuları Dernek Başkanı Yaşar Eryılmaz ve hal esnafı, yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Çakır, Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Ahmet Ceyhan, Abuzer Kabakaş, Belediye Meclis Üyesi Sıddık Özdemir ve bazı daire müdürleri ile birlikte hal binasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

İnceleme öncesinde Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Toplantı Salonu'nda hal esnafı ile bir toplantı yapan Başkan Çakır, yaptığı açıklamada, Malatya'nın dört bir yanında yatırım ve hizmetlerin devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

'Bunlardan biri de yeni hal binası. Daha önceki ziyaretlerimiz sırasında esnaflarımızla yaptığımız istişarelerde hal binasının bir takım eksiklikleri bize iletilmişti. Bunları projelendirerek tamamladık. Özellikle güneşli ve yağışlı havalarda ürünlerin zarar görmesi nedeniyle, iş yerlerinin ön kısımlarının kapatılması konusunda proje geliştirdik. Yaklaşık 500 ton demir kullanılarak dükkanların ön kısımlarında 6.700 metre karelik kapalı çatı alanı yaptık. Dükkanların bodrum katlarının havalandırmasının olmaması ve zaman zaman çökmelerin meydana gelmesi nedeniyle, alt yapı çalışmaları kapsamında bu eksiklikler de giderilerek bodrumlara havalandırma pencereleri açtırdık. Yeni düzenlemeler yapılarak yaklaşık 1 milyon liralık bir harcamayla 32 bin metre karelik Hal Meydanı ile otopark alanını asfaltladık.'

Meyve ve Sebze Komisyoncuları Dernek Başkanı Eryılmaz da, 'Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çakır göreve geldiği günden itibaren hal esnaflarımızın sorunlarıyla yakından ilgilendiler. Özellikle alt yapı çalışmaları, asfalt ve çatı kaplamasından dolayı kendisine ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Meyve ve Sebze Halimizin biraz daha eksiklikleri var, ancak başkanımızın bu sorunları da bir bir gidereceğinden eminiz' dedi.

(AY-VED) - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title