Haberler

    Mağlubiyete Engel Olamadı!

    Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de Antalyaspor'a yenildi ama farkı kaptan Volkan Demirel önledi. Akdeniz ekibinin girdiği pozisyonlarda başarılı olan tecrübeli file bekçisi, 6 kez kalesine gelen topun 5'inde devleşti.

    Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Fakat kaptan Volkan Demirel'in performansı düne damga vurdu. Kalesinde adeta devleşen başarılı eldiven, Akdeniz ekibinin yakaladığı fırsatlarda gole izin vermeyerek, farkın açılmasına engel oldu. Volkan Demirel, Kırmızı- Beyazlılar'ın 6 kez kaleye gönderdiği şutu, 5 defa tecrübesiyle kurtardı. Takımının itici gücü olmaya çalışan Demirel, takımının en iyisiydi. Mücadelenin 7. dakikasında Ramon Motta'nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği topa Sandro, altıpas önünden yaptığı etkili kafa vuruşu sonrası Volkan Demirel meşin yuvarlağı güçlükle çelerek gole izin vermedi. Özellikle karşılaşmanın 62. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Samuel Eto'o'nun uzun pasıyla Volkan Demirel'le karşı karşıya kalan Charles Fernando, tecrübeli ismi geçemedi.

    VOLKAN'A SEVGİ GÖSTERİSİ

    Ligin en iyi kalecilerinden olan altın eldiven ödülünün sahibi 35 yaşındaki tecrübeli isim, bu sezon ligde 25. maçına çıktı. Demirel, bu mücadelelerde kalesinde 22 gole engel olamadı. Özellikle taraftarlar bütün futbolcuları protesto ederken, Volkan Demirel'e sevgi gösterilerinde bulundu.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Volkan Demirel Antalyaspor Fenerbahçe Akdeniz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title