Haberler

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye'den Ayrılmadığını Açıkladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, 'O Ses Türkiye'den ayrılacağı yönündeki haberleri sosyal medya hesabından yalanladı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un ardından Yıldız Tilbe'nin de 'O Ses Türkiye' yarışması jüri üyeliğinden ayrıldığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili bir takipçisinin mesajını yanıtlayarak ayrılmadığını duyurdu.

"O SES TÜRKİYE'DEN AYRILMIYORUM"

Yıldız Tilbe, 'O Ses Türkiye' yarışmasına veda edeceği haberlerinin bir dedikodu olduğunu belirterek, ayrılık iddiasını yalanladı. Usta sanatçı, Twitter hesabı üzerinden "Kral neden ayrıldın O Ses'ten? Ne güzel görüyorduk her gün" mesajına, "Ayrılmadım, dediler kodular" cevabını verdi.

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye'den Ayrılmadığını Açıkladı

BEYAZ KADROYA DAHİL OLUYOR

Geçtiğimiz günlerde 'O Ses Türkiye'nin yeni sezon kadrosuna Beyazıt Öztürk'ün katıldığı açıklanmıştı.

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye'den Ayrılmadığını Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özoğuz Yıldız Tilbe Türkiye Athena Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Tanımlanamayan Uçan Cisim:

EVET AYRILIYOR DOLAR BASMA İŞİNE GİRECEKMİŞ

3
5
yanıtYanıtla
DR.ETHEM:

DOLAR BASACAKTIR

7
0
yanıtYanıtla
Hesap zamanı:

Acun kıtmızı kafayı kovmalı

5
1
yanıtYanıtla
çayın taşıyla çayın kuşunu vurmak:

bu işler hep tıraş üretime yönelik ne var bir yarışmaya binlerce genç başvuruyor sebebi bunlar şarkı söyleyerek yarışarak binlerce milyonlarca para kazanmak hayali bir şeyi cazip hale getirirseniz ona herkes özenir ve kafası çalışmayan bedavadan kazanmak isteyen ebleh bir yapı oluşur Bu tür programlar topluma bir şey kazandırmıyor maalesef olanı alıp götürüyor kısacası boş işler boş

1
0
yanıtYanıtla
eddy:

Ya beyaz sunucu olsun şebnem ferah veya hayko rock rap toplar işte gökhanın yerine

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title