Haberler

Ünlü oyuncu Emre Karayel'in atı yarışta birinci geldi, kazandığı para dudak uçuklattı

Güncelleme:

Yarış atı tutkusuyla bilinen ünlü oyuncu Emre Karayel'in Yiğit Kardeş isimli safkan Arap atı, Kanuni Sultan Süleyman Koşusu'nda birinci oldu. Karayel, bu yarıştan 1 milyon 707 bin TL kazandı.

Bir Erkek Bir Kadın adlı sitcomunda gösterdiği performansla adını geniş kesimlere duyuran ünlü oyuncu Emre Karayel, bu sefer bambaşka bir konuyla gündeme geldi. Yarış atı tutkusuyla bilinen ünlü oyuncu Emre Karayel'in Yiğit Kardeş isimli safkan Arap atı birinci oldu.

KANUNİ SÜLEYMAN KOŞUSU'NDA BİRİNCİ GELDİ

Yiğit Kardeş isimli saf kan Arap atı, geçtiğimiz pazar Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen 10. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman koşusuna katıldı. Emre Karayel'in atı yarışta birinci geldi.

1 MİLYON 707 BİN TL KAZANDIRDI

Emre Karayel, yarışı eşi Gizem Karayel ve oğulları Can ile izledi. Yiğit Kardeş isimli at, Karayel'e 1 milyon 707 bin TL kazandırdı. Emre Karayel eline birincilik kupasını alarak, eşi Gizem ve oğlu Can ile mutluluk pozu verdi.

İşte o poz:

Ünlü oyuncu Emre Karayel'in atı yarışta birinci geldi, kazandığı para dudak uçuklattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emre Karayel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (8)

mardinli yiğit:

tiplere bak..

21
154
yanıtYanıtla
Boş Yapma Kardeş:

Ne var tiplerinde Allahın Mardinlisi ?

yanıt51
yanıt22
Halit:

bende allahın mardinlisiyim ne var bunda biz daha ilkokulda 3-4 dil öğreniyoruz cahil

yanıt34
yanıt74
Emre Balan:

Senin at 4. ayakta yattı galiba Mardinli..ne kadar ayıp şu söylemler. efendi, normal tipler. senin tipi de tahmin edebiliyoz az cok:)

77
7
yanıtYanıtla
ismail bey :

Dünyalık düşünenler için çok yüksek olmasada, iyi para. Ama kumardan gelen haram parayı eşi ve çocuğuna götüren bir insan için acı bir tablo..

9
31
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

dudak uçuklatacak bir para değil bu zamanda. zaten o atın masarfı senede 700 bin var. millet 1 dakikalık reklamdan 8/10 milyon kazanıyor

13
2
yanıtYanıtla
Tiyatro:

İnşallah paraları tekrar atlara kaptırmaz:)

1
2
yanıtYanıtla
Sesli düşünce:

Yorumlarla Türkiye böyle nazik yorumlamalar ve ince tavırlarınızı takdir ediyorum ????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title