Haberler

Tehlikeli Hamleler Var

Eski Sevgilisi Özcan Deniz ve Şenol İpek İçin 'Biseksüel' Diyen Manken Şebnem Schaefer'a Mahkeme Yolu Gözüktü. 3 Avukatıyla Görüşen Deniz, Ceza ve Tazminat Davası Açıyor.

Özcan'ın avukatlarından Oğuz Müftüoğlu, 'Bant kayıtlarını inceledik. Pazartesi günü Şebnem Schaefer'a dava açıyoruz. Hem tazminat hem de ceza davası... Henüz bir rakam belirlemedik. Davayı kazanalım da para alalım derdinde değiliz. Bu olaya onur davası olarak bakıyoruz. 25 yıllık avukatlık geçmişime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, davayı kazanma ihtimalimiz çok yüksek' dedi.

Özcan Deniz de suskunluğunu internet sayfasındaki yazısıyla bozdu. Deniz, 'Önümüzdeki yıl çekeceğimiz dizinin ilk 13 bölümünün hikayesini tamamladım. Ayrıca, romantik-komedi tarzındaki sinema filmimin senaryosunu da bitirdim. Albümümün repertuar aşaması da tamamlandı. Bütün bu işleri yaparken kesin bir konsantrasyona ihtiyaç duyuyorum. Fakat, birileri bunu dağıtmak için çirkin ve tehlikeli hamleler yapıyor' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title