Haberler

Sibel Can Bayramdan Sonra Evleniyor

Güncelleme:

Sibel Can, evlilik hazırlığı yapıyor. Gelinlik siparişini bile veren ünlü şarkıcı, altı ay önce Monaco'da tanıştığı İngiliz iş adamı ile Ramazan Bayramı sonrası Fransa'da evlenecek.

Şarkıcı Sibel Can, Monaco'da altı ay önce tanıştığı faktoring şirketi sahibi bir İngiliz iş adamıyla evlenmeye karar verdi. İkili evlilik hazırlıklarına da başladı. Düğün tarihi olarak Ramazan Bayramı sonrasını belirleyen Sibel Can, moda tasarımcısı Nur Yerlitaş'a gelinlik siparişi de verdi. Şarkıcı, beyaz ve sade bir gelinlik istedi.

DÜĞÜN FRANSA'DAKİ EVİNDE

Düğün ise Sibel Can'ın Fransa'nın turistik bölgesi Cote d'Azur'daki evinde yapılacak. Klasik Fransız mimarisinin güzel örneklerinden biri olan evdeki düğüne Can'ın yakın çevresinden 40 kişi katılacak.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde doğup büyüdüğü Karagümrük'te görüntülenmişti

EN SON EVLİLİĞİ 10 YIL SÜRMÜŞTÜ

Sibel Can, 1988 yılında evlendiği Hakan Ural'dan 1999 yılında boşanmıştı. Bu evliliğinden bir oğlu ve bir kızı olan şarkıcı, 2000 yılında da müteahhit Sulhi Aksüt ile evlenmişti. Can'ın 10 yıl süren bu evlilikten de bir oğlu bulunuyor.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ramazan Bayramı Sibel Can Fransa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

hale:

Sibel Can musluman kadindir . ben severim kendisini , fakat yanlis tercih yapmis. , zaten evlilikleri cok surmez. demedi demeyin. Emel Sayin da yabanci bir erkekle evlenmisti sonradan pisman oldugunu soyleyip ondan bosanmisti sanatcilar uzun sure evli kalamiyorlar. istisnalar haric tabi

27
1
yanıtYanıtla
70 lik buldu galiba:

yerliyediklerin yetmedi, şimdi de bu yaştan sona yurtdışına mı açılıyon gız yağtulumi

7
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Evleneceği erkek müslümansa ne ala ama gayri müslimse boşuna umreye falan gitmesin yemezler

11
1
yanıtYanıtla
AMEDMobil-IOS:

3aylığına mı ?

7
3
yanıtYanıtla
Adsız ben:

Allah akıl fikir versin !!!!!!evlen boşan duymuyorlar!!!!!!

8
1
yanıtYanıtla
REKORBEĞENİ:

BALIK ETİ SEVENLERDEN REKOR BEĞENİ BEKLIYORUM :D

6
3
yanıtYanıtla
2000-LERİN KUŞAĞI:

70- LERDEN KALMA BU TEYZE DE KİM BU NİNE Mİ EVLENECEKMİŞ VAY NİNEM VAY AHI GİTMİŞ VAHI KALMIŞ

8
1
yanıtYanıtla
BALIKETLİSEVENLERDERNEĞİ:

BALIK ETLİ SEVENLER DERNEĞİ TAŞ CANDIR

3
1
yanıtYanıtla
SeraMobil-IOS:

Yalan haber güzel senaryo yazmıssınızda oyuncusu sibel can degil yalan yüzde yüz yalan haber

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title