Haberler

Quality of Magazine... UNUTULMAZ BİR YILBAŞI PARTİSİ!

Güncelleme:

Türkiye'nin en köklü cemiyet ve magazin dergilerinden Quality of Magazine'in eğlence sektörüne yepyeni bir soluk getiren Cahide Palazzo'da gerçekleşen yeni yıl davetinde adeta yıldızlar geçidi yaşandı.

Cemiyet hayatı ve iş dünyasının tercih ettiği bir numaralı dergi Quality of Magazine'in Cahide Palazzo'da gerçekleştirdiği geleneksel yeni yıla merhaba davetinde heyecan tavan yaptı.

Bozhan-Eda Keçeci Memiş, Salih-Semra, Onur Keçeci

Salih Keçeci

Türkiye'de eğlenceye yeni bir boyut kazandıran ve alanında 1 numara olan Cahide Palazzo'daki yeni yıla merhaba partisi, yıldızlar geçidine sahne oldu.

Türkan Şerbetçi

Salih Keçeci, Ziya Yılmaz

Ali Ağaoğlu, Salih Keçeci, Mehmet Akdağ

Salih Keçeci, Ayşegül Yıldız

Sahra Işık, Nagihan Karadere

Kadriye-Güven Olgar

Quality of Magazine Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci ve Quality ekibinin ev sahipliğinde organize edilen geceye Orhan Gencebay, Yalçın Şahin, Ali Ağaoğlu, Türkan Şerbetçi, Ziya Yılmaz, İsmail Özkan, Bülent Kaya, Orhan Gencebay, Sema Ceylan, Uğurkan Erez, Faruk Saraç, Burçin Birben, Ahmet Selçuk İlkan, Cerem Onurluer, Hakan Akkaya, Ece Gürsel gibi iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Ayrıca bu ay sonunda Survivor'a gidecek olan Nagihan Karadere ile Sahra Işık da Survivor öncesi yılbaşı davetimizde enerji topladı.

Merit Park Hotel, Babylon Town Hotel, Mapar Otomotiv, Kayalar Holding ve YKT Filo sponsorluğunda gerçekleşen gecede By Mustafa Organizasyon, Cahide Palazzo'yu gelin gibi süsledi.

Cahide Show ekibinin konuklara görsel şölen yaşattığı gece, pasta kesimiyle devam etti.

Quality of Magazine Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci, konuklarını sahneye davet ederek Pelit'in hazırladığı özel pastanın kesimiyle birlikte hem yeni yılı hem de Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı.

Gökhan-Seda Han Gencebay, Orhan Gencebay, Salih Keçeci

Nuray Güllü

Pınar- Ali Yücel Kerimoğlu

Arabesk müziğin efsane ismi Orhan Gencebay da dillere pelesenk olan 'Canım Türkiye'm' şarkısıyla gecenin milli ruhunu kabarttı.

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz

Son dönemde gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında verdiği konserlerle adından söz ettiren güzel şarkıcı Petek Dinçöz, pasta kesiminin ardından verdiği konserle muhteşem geceye renk kattı.

15 yıldır her ay raflardaki yerini alan Quality of Magazine'in yeni yıl partisi, her yıl olduğu gibi bu yıl da kırmızı halıdan yıldız isimleri geçirdi.

İsmail-Esra Özkan

Hakan Akkaya

Ece Gürsel

Ferman-Hilal Toprak

Arzu Kunt

Neslihan Kozanoğlu

Uğurkan Erez

Konuklarımız eğlence dolu unutulmaz bir gece yaşadılar.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Türkiye Yılbaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title