Haberler

Örnek Öğrenciler Ödüllendirildi

Samsun'da, İlkadım İlçesi Sınırlarında Eğitim Veren 13 Okulda Derslerinde ve Davranışlarında Örnek Olan 13 Öğrenci Cumhuriyet Altını ile Ödüllendirildi.

Samsun'da, İlkadım ilçesi sınırlarında eğitim veren 13 okulda derslerinde ve davranışlarında örnek olan 13 öğrenci cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

İlkadım 1. Eğitim Bölgesi'nde bulunan 13 lise ve ilköğretim okulunda başarılı öğrencileri teşvik etmek, eğitimin amaç ve temel illerini doğrultusunda ruh, beden bütünlüğü içinde sağlıklı nesiller yetiştirmek, gençleri yıkıcı, bölücü faaliyetlerden korumak, kötü alışkanlık ile davranışlardan uzak tutmak, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, milli ve manevi değerleri benimseyerek yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan 'İçimdeki Melek Projesi' kapsamında Sakarya İlköğretim Okulu'nda ödül töreni düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli'nin de katıldığı törende Namık kemal Lisesi'nden Edanur Aziret, Tülay Başaran Anadolu Lisesi'nden Meltem Bal, Mithat Paşa Lisesi'nden Cansu Öztürk, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'nden Hüseyin Kırtay, İşitme Engelliler Meslek Lisesi'nden Mehmet Çelik, 23 Nisan İlköğretim Okulu'ndan Sena Sarıdemir, Subaşı İlköğretim Okulu'ndan Batuhan Şirin, Sakarya İlköğretim Okulu'ndan Zehra Güdeloğlu, Kazım Orbay İlköğretim Okulu'ndan Tunahan Alan, Kazım Paşa İlköğretim Okulu'ndan Emre Ekinci, Abdullah Paşa İlköğretim Okulu'ndan Zeynep Hümeyra Güler, Fazıl Kadı İlköğretim Okulu'ndan Yeşim Aygünoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'ndan Pakize Bulut, mart ayının başarılı ve örnek öğrencileri seçildi. Uygulamanın her ay rutin olarak devam edeceği belirtildi.

(MD-SA) 11.04.2008 17:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title