Haberler

Nejat Uygur Tekerlekli Sandalyeyle Sahneye Çıkarılacak

Usta tiyatrocu Nejat Uygur anısına düzenlenen 2.Ulusal Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali kapsamında Elazığ'a gelen Süheyl Uygur, babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Usta tiyatrocu Nejat Uygur anısına düzenlenen 2. Ulusal Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali kapsamında Elazığ'a gelen Süheyl Uygur, babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Babasının durumunun ağır olduğunu ifade eden Süheyl Uygur, son bir kez bile olsa babasını çok sevdiği sahneye çıkarmak istediklerini, gerektiği halde bunu tekerlekli sandalyeyle gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Babasının sayesinde birçok ödül aldıklarını belirten Süheyl Uygur, şöyle konuştu: "Babam maalesef iyi değil. Umudumuzu yitirdik. Behzat'la son bir kez tekerlekli sandalyede bile olsa sahneye çıkarmayı düşünüyoruz ama şu anlık bu mümkün olmayabilir. Babamın acı çekiyor olmaması en iyi tarafı. Bu hastalıkta acı çekmemek çok önemli. Başta annem olmak üzere Nejat Baba'ya çok iyi bakılıyor. Bizler de elimizden geldiğince babamın yanında olmak istiyoruz. Halkın dualarıyla babamın daha iyi olacağını düşünüyorum."

Tiyatro ve Turizm Festivali'nin önemine de dikkat çeken Uygur, Elazığ'ın Uygur ailesine böyle bir jest yapmasının anlamlı olduğunu vurguladı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Süheyl Uygur Nejat Uygur Elazığ Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title