Haberler

Miley Cyrus'un Başını Belaya Sokan Dans

Güncelleme:

Sahnede ilginç şovlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Cyrus'un, son konserinde Meksika bayrağı ile yaptığı dans tepkilere neden oldu.

Sahnede ilginç şovlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Miley Cyrus bu kez yaptığı dans ile başı Meksikalı yetkililerle derde girecek.

BAYRAKLA KAMÇILADI

Monterey’de verdiği konserde Meksika bayrağı ile yaptığı gösteri tepki çekti. O gösteride sahte bir kalçayla yaptığı ilginç dansta, dansçılardan biri Cyrus’u elindeki Meksika bayrağı ile kamçıladı.

HAKARET OLARAK ALGILANDI

Oldukça büyük tepki çeken Miley Cyrus’un dansı Meksikalılar tarafından bir hakaret olarak karşılandı. Sahneye protez büyük bir kalça giyerek çıkan Miley Cyrus’un geniş kalçalarıyla bilinen Güney Amerikalılarla dalga geçtiği düşünüldü. Üstelik sahneye gelen erkek dansçılardan birinın Meksika bayrağını kamçı gibi kullanarak kalçasına vurması ve ardından yapılan ilginç hareketler oldukça fazla tepki topladı. Bazı yabancı kaynaklı internet sitelerinde dolaşan haberlere göre Meksikalı yetkililer Miley Cyrus hakkında soruşturma açmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Magazin

Miley Cyrus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (24)

Tatar:

Köpekleri de geçti bunlar sokaklarda sahnede, heryerde .

36
3
yanıtYanıtla
GAYSERİLİ MUSTAFA:

GAVURDA EDEP AHLAK OLMAZ VAR DİYEN YALAN DER. BODRUMDA SOKAKTA İŞ TUTUYORLAR. ANA BABALARI KARIŞMIYOR BİLE. BİZİM ERKEKLERDE AÇGÖZLÜ. KISACA TÜRK MÜSLÜMAN KADININ ÜSTÜNE AHLAKLI KADIN YOK

32
5
yanıtYanıtla
KARTAL:

Yabanclarda ahlak hızla yok oluyor.

26
11
yanıtYanıtla
Adilhan:

Olum çok efendi kızdı bu zamanında ya. Anamı gönderip istetecektim. Çok bozdu sonraları.

27
0
yanıtYanıtla
blönk:

doğuda millet birbirini kessin bunlar dans etsin. suç onlarda değil tabii. .

22
3
yanıtYanıtla
tarık:

bu bizim kültürümüz değil . sanıyormusunuz ki bu sadece sahnede . . hayatları tam bir çöplük. . .

21
4
yanıtYanıtla
sibirya:

gençlerin ahlakını bozma oyunları yavaş yavaş enjekte ediyorlar

23
2
yanıtYanıtla
TNT:

Cehennemden vip bilet 5 bin dönümlük arsa

17
4
yanıtYanıtla
....:

bunun neresi dans

14
5
yanıtYanıtla
adem kaya:

Aysel Tuğluk bir taş atı gündemde düşmüyorbu tür ahlaksız videoları neden hiç eleştirmiyorsunuz

5
14
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title