Haberler

Melisa Aslı Pamuk, Yusuf Yazıcı ile ilişkisini ilan etti

Güncelleme:

Son olarak Ego dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, gönlünü Fransa'nın Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı'ya kaptırdı. Bir süredir Yazıcı ile gözlerden uzak aşk yaşayan Pamuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilişkisini ilan etti. Melisa Aslı Pamuk geçtiğimiz aylarda hakkında çıkan aşk dedikodusuna sessiz kalmış ancak Yazıcı, sosyal medya hesabından güzel oyuncunun bir karesini paylaşmıştı. Sevgilisinin paylaşımına da sessiz kalan Pamuk, 5,2 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından Yazıcı ile yurt dışı tatilinde çektirdiği romantik kareleri paylaştı. Sevgilisiyle ortak bir paylaşım yapan güzel oyuncu sadece siyah kalp emojisi koydu.

Son olarak Ego dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, gönlünü Fransa'nın Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı'ya kaptırdı.

Bir süredir Yazıcı ile gözlerden uzak aşk yaşayan Pamuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilişkisini ilan etti.

Melisa Aslı Pamuk, Yusuf Yazıcı ile ilişkisini ilan etti

SARMAŞ DOLAŞ POZ VERDİLER

Melisa Aslı Pamuk geçtiğimiz aylarda hakkında çıkan aşk dedikodusuna sessiz kalmış ancak Yazıcı, sosyal medya hesabından güzel oyuncunun bir karesini paylaşmıştı.

Sevgilisinin paylaşımına da sessiz kalan Pamuk, 5,2 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından Yazıcı ile yurt dışı tatilinde çektirdiği romantik kareleri paylaştı.

Sevgilisiyle ortak bir paylaşım yapan güzel oyuncu sadece siyah kalp emojisi koydu.

Melisa Aslı Pamuk, Yusuf Yazıcı ile ilişkisini ilan etti

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Melisa Aslı Pamuk Yusuf Yazıcı Sosyal Medya Fransa Lille Ego Sosyal Medya Magazin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title