Haberler

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'dan, Oğulları İdo'ya Duygu Yüklü Paylaşım

Güncelleme:

Ünlü türkücü İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna, oğulları İdo Tatlıses'in 24. yaşını Instagram hesabından paylaştıkları duygu yüklü paylaşımlarla kutladı.

Geçtiğimiz günlerde 24 yaşına giren şarkıcı İdo Tatlıses'in doğum gününü babası İbrahim Tatlıses, İdo'nun eski ve yeni fotoğraflarından hazırladığı kolaj ile kutladı. İmparator, Instagram paylaşımında, "Bütün çocuklarım benim için altın değerindedir. Allah herkesin çocuklarını bağışlasın... İyi ki doğdun oğlum!" ifadelerini kullanırken, anne Derya Tuna ise İdo'nun çocukluk yıllarındaki doğum gününde birlikte pasta keserken çekilen fotoğrafını paylaşarak, "Benim sevgilim aşkım hayatım ömrüm nefesim seni seviyorum" dedi.

İDO'DAN TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

Anne ve babasının doğum günü mesajlarının ardından doğduğu zamana ait annesi ile çekilmiş bir fotoğrafını, "Bundan tam 24 sene önceydi. Yanımda olan benimle aynı duyguları, düşünceleri paylaşan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki annemsin Derikom. İyi ki babamsın Bıdıkçım. Sizleri çok seviyorum. Bugün beni sevenlerin günü" notunu düşerek paylaşan İdo anne ve babasına teşekkür etti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İbrahim Tatlıses Derya Tuna Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (3)

Qwertzu:

Memlekette hersey mükemmel sira ito ya ibo ya geldi . Ciddi olun gercek olun !!! Sirf yorum yazilabiliyor diye bakiyorum . Bu kadar gündem disi gereksiz ve fuzuli habere ne gerek var !!! Vatan elden gidiyor siz nasil vatandassiniiz ???? Sizin vataniniz neresi ???

10
1
yanıtYanıtla
Can_B:

Simarik babasi gibi

4
2
yanıtYanıtla
DelikanliMobil-IOS:

En büyük yanlis yilandan yilan dogar

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title