Haberler

Güzel modelin elleri, sosyal medyada tartışma konusu oldu!

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla gündeme gelen ünlü model Deniz Akkaya, bu sefer elleriyle olay yarattı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden olay Deniz Akkaya, zaman zaman takipçileri ile iletişim de kuruyor.

"TAKILMAYIN O KONUYA"

Ünlü model, paylaştığı fotoğraflarda eline dikkat eden ve bu yönde yorum yapan takipçilerine "Fotoğraflari yüzde 8000 büyütüp hata arayıp en sonunda ellerime takılanlara... Ellerim hep böyle idi benim; yağ oranı düştükçe dahada belirginleşir damarlar. Takılmayın o konuya. Bugün tüm dünyada sporcu kadınların ve adamların hatta birçok takip ettiğiniz unlu namzetin eller bu halde. Bende isterim böyle pamuk gibi yumuşacık eller ama böyle omuza böyle eller, saygılar" şeklinde cevap verdi.

Güzel modelin elleri sosyal medyada tartışma konusu oldu!

"BEDENİNİZE OLAN SAYGIDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM"

Bir takipçisi Akkaya'ya "Eller yaşlı olduğunu ele vermiş" derken başka bir takipçisi ise deneyimli modele destek çıkarak "Sevgili Deniz hanım hep beğenmişimdir sizi. Bir kadın olarak bir anne olarak artı mesleğinize ve bedeninize olan saygınızdan dolayı tebrik ederim" yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Akkaya Sosyal Medya Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (28)

nzn:

hahah ya saçmalama deniz yaa:D enayi mi var karşında sanıyorsun. 90larda değiliz artık uyan sen de bence. O eller damarlı değil düpedüz kırışık. Ya saçma sapan açıklama yapma kabul et, kabul edemiyorsan da yine saçma sapan açıklama yapma git estetik yaptır

7
4
yanıtYanıtla
KIZGIN:

O NE BE FIRINCI KÜREĞİ GİBİ .

8
0
yanıtYanıtla
RACO:

ölümden kaçış yok deniz hanım her yerinide gerdirsen boya pudrada sürsen yaşın kemale erdi ölüm yaklaşıyo azrail görüntüye bakmaz alıverir bir anda canını

6
2
yanıtYanıtla
rica:

arkadas onun icin gununu gun et eglencene bak diyor

yanıt0
yanıt0
RACO:

öbü tarafta sonsuz hayatta rezil olmamak için gününü gün edip eğlencene bakmayacaksın kardeş burda 30-40 sene sefa sürersin öbür tarafta sonsuza kadar sürünürsün hangisi daha iyi 30-40 senelik eğlence sonsuz kadar seni idare edecekmi bi düşün bakalım:))))

yanıt0
yanıt1
Fotoşopsuz ercan:

Onlarca estetik ameliyatla anca bu kadar oluyor ellere mudahale olamıyor ne yazık ki. . . bu arada fotoşop ile baya inceltmiş kendini sen fotoşopsuz resmini koyda esas vaziyetini görelim

5
2
yanıtYanıtla
Deli bekir:

O Kadar avuçlarsan milleti olacağı o

5
2
yanıtYanıtla
BEKİER EFENDİİ:

HADİ BEN SENDE KAVUN BEKİR

yanıt2
yanıt0
ispiyoncu:

KENDİ YORUMUNA KENDİ CEVAP VERİYOR DANDİK DÜRBÜNLÜ.

yanıt1
yanıt0
SÜMBÜLLÜ:

Hani dürbünlü? Yok bayadır o yaw ne oldu ona

yanıt1
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title