Haberler

Eşi için "Kuzenim", çocuğu için de "Kardeşim" diyen genç kadın Müge Anlı'da her şeyi itiraf etti: Yalan söyledim

Güncelleme:

Kocasını bırakarak kaçtığı için Müge Anlı'ya çıkan Erva eşini, adını, annesini ve bebeğini inkar ederek ağızları açık bırakmıştı. Yayında adının başka olduğunu, kocası olduğunu söyleyen kişinin aslında kuzeni olduğunu, bebeğinin de kardeşi olduğunu söyleyen Evra, bugünkü yayında kaçtığı adama söylediklerinden dolayı yalan söylediğini itiraf etti.

Evden kaçan eşi Erva ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler ağızlar açık bıraktı. Başka bir adama kaçan Erva, yayına gelerek Hüseyin'in eşi değil kuzeni olduğunu, bebeğin aslında kardeşi olduğunu, annesi olarak gösterilen kadının da teyzesi olduğunu söyledi. Gerçek adının aslında Erva olmadığını dahi söyleyen genç kadın, bugün çıktığı yayında her şeyi itiraf ederek sevdiği adamın kendisini bırakmaması için yalan söylediğini belirtti.

"KAÇTIĞIM ADAMA YALAN SÖYLEDİĞİM İÇİN DOĞRULARI SÖYLEYEMEDİM"

Cuma günü yayınlanan programda kimlik tespitinin yapılabilmesi için gözaltına alınan Erva, bugün yayına görüntülü olarak bağlandı. Söylediği her şeyin yalan olduğunu itiraf eden Erva "Ben iki tarafa da yalan söyledim. Ben olayların buraya gelebileceğini tahmin edemedim. Bizde evlilik diye bir şey kalmamıştı. Karşı taraftan sevgi gördüğüm için yalan söyledim. Nurettin'e adımın Esin olduğunu, bekar olduğumu ve çocuğumun kardeşim olduğunu söyledim. Oraya geldiğimde o kadar kameranın karşısında söyleyemedim. Nurettin'e de her şeyi gece anlattım ve aramızdaki her şey bitti. Beni istemiyor. Nurettin evli bir kadınla olmak istemediği için yalan söylemek zorunda kaldım. Gerçekleri söylediğimde çok şaşırdı ve ağlayarak bir şey söylemeden gitti. Ben Hüseyin'den de boşanmak istiyorum. Ben kendi imkanlarımla Almanya'ya dönüp boşanacağım" şeklinde konuştu.

Eşi için 'Kuzenim', çocuğu için de 'Kardeşim' diyen genç kadın Müge Anlı'da her şeyi itiraf etti: Yalan söyledim

HAKKINDAKİ HER ŞEYİ REDDETMİŞTİ

Cuma günü bebekle birlikte canlı yayına gelen Erva; eşini, annesini, adını ve bebeğini reddetmişti. Doğum belgesinden kimliğe her şeyde kendi kızı olduğu ispatlanan küçük bebekle ilgili de konuşan Erva, "O benim kardeşim. Yanımda olduğundan annemin de haberi var. Ben bakıyorum kardeşime. DNA testi istiyorum. Hüseyin'in eşi ben değilim o Elif'le evli" ifadelerini kullandı. Müge Anlı'nın gösterdiği bebek ultrason görüntülerinin de kendisine ait olmadığını söyleyen Erva, "Ben adım Erva değil. Ben Esin'im. Kimliğim yok, nüfusa gittiğimde adım başka çıkıyor" ifadelerini kullandı. Evlilik cüzdanındaki fotoğraf ve ismine rağmen her şeyi inkar eden Erva, Hüseyin ile çekilen nişan, kına ve dans videolarındaki kişinin kendisi olduğunu ancak hepsinin montajla yapıldığını savundu.

Eşi için 'Kuzenim', çocuğu için de 'Kardeşim' diyen genç kadın Müge Anlı'da her şeyi itiraf etti: Yalan söyledim

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Müge Anlı Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

Babilya :

Zina suç olmaktan kaldırılınca suçlar çoğaldı.

82
10
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

ne alakası var zina ile gene makarnayı yedin yorum attın babilya

yanıt11
yanıt18
heyyy:

En büyük ceza ve adalet ALLAHIN verdiği adelettir. Yalanı çıktı Türkiye ye rezil oldu. Zina yaptığı adamı kaybetti hatta yuva bitti belki de çocuğunu bile kaybedebilir. Böle bir kadına çocukta teslim edilmez. Bu kadın kimseyi kandırmadı kendini kandırdı.Zaten adalet tecelli etmiş oldu.

yanıt0
yanıt0
Export 86:

Eee bunun bir cezası yok mu bu kadının kocası onuru şerefi hayatı zedelenmedi mi devlet kurumu olan mahkeme de hakkını araya mayacak mı iki tarafa da yalan söyledim demekle iş bitiyor mu? Evlilik bu kadar basit mi?

56
3
yanıtYanıtla
mehmet:

bunun kocasıda çok geniş gel yeni hayata başlayalım diyor

43
5
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ha ha haaa... Yorum yok burada, tırpanlanmış. Demek ki neymiş? Müge gelecekteki cumhurbaşkanlığına oynuyor herhalde ki, şimdiden koltuk çıkmaya başlanmış bile, hakkında olumsuz şey yazılmasını istemiyorlar... Polisçilik, savcılık oynayan bu programdan nefret ediyorum, rütükten de tabii.

9
27
yanıtYanıtla
Perwer:

İlk gün de bunun tasarlanmış bir kurgu olduğunu söylemiştim. Müge Amlı İsimli kadın gerçekten çok şımardı artık. Bu kadının İstanbul Emniyetinden Üstdüzey birisi ile yapmış olduğu evlilik aşk evliliği değil tamamen iş evliliğidir. Türlü rezilliklerin sergilendiği Bu kadının programı dahil diğer kanallardaki benzeri programlar yasaklanmalı.

11
21
yanıtYanıtla
engin akkaya:

ne yani böyle şeyler yaşanmıyormu hiç ? hepsi hayal ürünü mü ? sen hangi dünyada yaşıyorsun ?

yanıt2
yanıt0
Erkan Arslan:

Sinan Calilariyla Müge Anliya Katilmadigi Sürece Bu Programda Hic Bir Tad Tuz Göremiyoz

11
3
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Müge Anlı sen hergün toplumun içerisine fitne fesat saçıyorsun . Sana ATV de bu görevi İngilizler mi verdi ??

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title