Haberler

Ekranda Göğüs Tacizi

Amerika'nın En Çok İzlenen Yarışma Programlarından Birinin En Popüler Yarışmacısı Eski Süpermodel Tyra Banks'in Programında Neye Uğradığını Şaşırdı.

AMERİKA'NIN EN ÇOK İZLENEN YARIŞMA PROGRAMLARINDAN BİRİNİN EN POPÜLER YARIŞMACISI ESKİ SÜPERMODEL TYRA BANKS'İN PROGRAMINDA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI.

Eski manken Tyra Banks'in gündüz kuşağında yer alan ve güncel konu ve konuklarıyla renklendirdiği popüler talk-show'unun bu haftaki konuğu şarkıcı Katharine McPhee oldu. Ülkenin genç seslerinin yarıştığı 'American İdol' adlı yarışma programının iddialı isimlerinden biri olan McPhee 'The Tyra Banks' şovun ev sahibesi Banks ile sohbet ederken Banks beklenmedik bir hareket yaparak orada bulunan misafirleri ve ekran başındaki izleyicileri şok etti. Gerçek olup olmadıklarını anlamak için 23 yaşındaki güzel şarkıcının göğüslerini sıkan Banks daha sonra bu deneyimi ile ilgili yorum yaptı. Banks şöyle konuştu: 'Göğüslerini sıktım. Gerçekler! Yumuşak ve titrekler'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title