Haberler

Jeff Bezos'un süper yatı Fethiye'ye demir attı! Türkiye'ye yaklaşık 18 milyon lira bırakacak

Güncelleme:

Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un süper yatı Flying Fox, Fethiye'ye demir attı. Yatın Fethiye iskelesinden 600 bin litre yakıt alacağı ve Türkiye'ye yaklaşık 18 milyon lira bırakacağı belirtildi.

Dünyanın en zengin iş adamlarından Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un süper yatı 'Flying Fox', Fethiye'ye demir attı. Dünyanın en büyük 14. yatı olduğu belirtilen 'Flying Fox'un Fethiye iskelesinden 600 bin litre yakıt alacağı öğrenildi.

Dünyanın en büyük 14. yatı Fethiye'ye demir attı

TÜRKİYE'YE 18 MİLYON LİRA BIRAKACAK

Geçen yıldan bu yana Ege kıyılarında ve Göcek'te misafirlerini ağırlayan 136 metre uzunluğundaki süper yat, alacağı yakıt karşılığı Türkiye'ye yaklaşık 18 milyon lira bırakacak.

Dünyanın en büyük 14. yatı Fethiye'ye demir attı

Salı gününe kadar yakıt ve kumanya alma işlemlerini tamamlaması beklenen yat, aynı gün Fethiye'den ayrılacak. Büyüklüğü ile dikkati çeken yatta havuz, jakuzi, SPA, spor salonu, su sporları ve sinema bulunuyor. Almanya'da 2016 yılında inşa edilen 'Flying Fox' isimli süper lüks yat, 136 metre uzunluğunda, 22,5 metre genişliğinde ve 12 metrelik yüzme havuzuna sahip. Yatta iki de helikopter pisti bulunuyor. 11'i VIP olmak üzere 36 kabinin bulunduğu yatta 21 misafir ve yaklaşık 57 mürettebat bulunuyor. Fethiye iskelesinde büyük ilgi gören mega yat ile vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Jeff Bezos Türkiye Fethiye Amazon Fox Denizcilik Turizm Magazin Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (3)

sanane banane:

Zengin Malı Züürtün aklını başından alırmış..... Ben Zengine Zengin demem, Zengin ben(im) olmayınca:-))

47
2
yanıtYanıtla
murat akyol :

iyide 30 lira litresi, ötv kdv nerede. bize 40 küsur, dünyanın enzenginine 30 lira. bunun neresine sevinelim haberi yapan kardeşim.

23
0
yanıtYanıtla
SøftAlmila Merhaba Ponçiklerim UwU:

Yakıt alacakmış yatlara yakıt vergisiz karsız verilmiyormu nerde kazanc Herkesi para olarak görüyoruz Ezik bi ülke olduk nerde misafirperverlik İşimiz gücümüz milletin parası Geleni nasıl dolandırırız Lahmacunu verin aldığı yakıtdan daha fazla kar edersiniz

17
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title