Haberler

Demet Akalın, Sosyal Medyadan Sildiği Fatih Ürek'le Buluştu

Güncelleme:

Eşinden boşandıktan sonra yakın arkadaşı Fatih Ürek'i takipten çıkartan Demet Akalın, dün Özlem Yıldız ve Ürek'le buluşarak sarmaş dolaş poz verdi.

6 buçuk yıllık evliliğini gelen haciz işlemlerinden kızı etkilendiği için bitiren Demet Akalın, dün yakın dostlarıyla buluştu. Akalın'ın olduğu masada boşandıktan sonra sosyal medya hesabından takipten çıkardığı Fatih Ürek de vardı.

KÜSLÜK UZUN SÜRMEDİ

Okan Kurt'tan boşandıktan sonra sosyal medya hesabında adeta temizlik yaparak zor zamanında yanına olmayan arkadaşlarını takipten çıkardı. Bunların arasında en dikkat çeken isim ise Fatih Ürek oldu. Ancak ikilinin küslüğü uzun sürmedi. İki yakın dost dün bir mekanda başta Özlem Yıldız olmak üzere yakın arkadaşlarıyla buluştu.

Demet Akalın, Sosyal Medyadan Sildiği Fatih Ürek'le Buluştu

SARMAŞ DOLAŞ POZ VERDİLER

Fatih Ürek, küs olduğu yönünde haberler yapılan Akalın ile sarmaş dolaş poz vererek iddiaları yalanlamış oldu. Ancak Akalın hala Ürek'i Instagram hesabından takibe almadı.

Demet Akalın, Sosyal Medyadan Sildiği Fatih Ürek'le Buluştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Özlem Yıldız Demet Akalın Fatih Ürek Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

huri:

BUNLARIN HEPSİ REKLAM

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

okullar açıldı çocuklara beslenme derdi ihtiyaçları alınacak daha faturaların yarısını ödeyemedik yarı aç yarı tok yemesekte olur gezmesekte olur almasakta olurlarla idarelerle geçiyor ömrümüz çok şükür sağlıklıyız ahlaklıyız gururluyuz bir namusumuz bir şerefimiz işte Allah kimseye muhtaç etmesinde tek derdimiz. . sadece bakar geçeriz habere haberlere herkesin derdi farklı işte

5
3
yanıtYanıtla
ALİ:

HERKES İKİ AYAKLI AMA OMURGALI VE KAREKTER SAHİBİ OLMAK FARKLI ŞEYLER.

7
0
yanıtYanıtla
Can Dal:

Bunlarin yaptiklarini YILANLAR bile yapmaz yemin billah. ALLAHIM elbet hicbirseyi kimsenin yanina birakmaz.

7
0
yanıtYanıtla
MURAT:

cok karaktersiz bir canlı

6
0
yanıtYanıtla
serkan:

allah.askına.bunu.gostermeyın..bıktık.bunlardan

5
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Bunların hepsi akıl hastası...devlet bu internet olayına biran önce önlem almalı hayal dünyasında yaşıyor bu kadın.takipten çokarttı yok sarıldı yok bunu dedi.onunla kavga etti.bunları haber diye sergileyende en az bu müptezeller kadar suçlu...

4
0
yanıtYanıtla
UE:

ulan bizene bizene ülkenin başka derdi yok sanki bu karıyı gündeme getiriyorsunuz

4
0
yanıtYanıtla
şenol:

müthiş haber çok gerekli gerçekten.

4
0
yanıtYanıtla
35:

Eminim bu haber üzerine dolar yarın 4 altına iner .

yanıt2
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title