Haberler

Daha Çok Konuşulacak

Buzda Dans Yarışması'na Zeynep Tokuş'un Birinciliğinin Yanı Sıra, Asena da Damgasını Vurdu.

BUZDA DANS YARIŞMASI'NA ZEYNEP TOKUŞ'UN BİRİNCİLİĞİNİN YANI SIRA, ASENA DA DAMGASINI VURDU.

Show TV ekranlarınDa haftalardır izlenme rekorları kıran Buzda Dans Yarışması'na, Zeynep Tokuş'un birinciliğinin yanı sıra, Asena da damgasını vurdu. Elenen eski yarışmacıların konuk olarak performans gösterdiği geccede gözler Zeynep Tokuş ile Asena'nın üzerine çevrildi... İki ayrı gösteri yapan yarışmacılar, geccenin geç saat'lerine kadar SMS oylamasında başa baş bir durum sergiledi... Haftalardır birinci gözüyle bakılan Zeynep Tokuş tahminleri altüst etmedi ve Buzda Dans Yarışması'nın kraliçesi oldu.

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Buzda antrenman yaptığı sırada Zeynep Tokuş'un kendisini kesinlikle izlemesini istemeyen ve bu konuda görevlilere talimat veren Asena, 'Zaten birinci belli' diyerek çevresindekilere dert yanıyordu. Birinci olamayacağını, birkaç hafta önce yaşanan bir olaya bağlayan Asena'nın, 'Zeynep, ağlayarak programdan ayrılmak isteyince, yapımcı Fatih Bey (Aksoy) ona birincilik taahhüt ettiği için geri döndü. Fatih Bey, 'yarışmadan ayrılma, seni birinci yapacağız' demiş' dediği önü sürüldü.

JÜRİ DESTEĞİ

Bu arada Asena'nın da birinci olmak için savaşı kendi kurallarına sürdürdüğü öğrenildi. Yarışmacıları çalıştıran iki dans hocasını da yanında istemeyen ve 'Ben kendi koreografimi kendim yaparım' diyen Asena'nın, yarışma koreografisini jüri üyelerinden birinin eşiyle ile oluşturduğu biliniyor. Eşinin, Asena'yı çalıştırdığını bilen jüri üyesinin de, Asena lehine kulis yaptığı iddia ediliyor.

BİR ARAYA GELMEDİLER

Bir gerginlik de, tanıtımda çıktı. Geçen hafta CNR'de yapılan Gözlük Fuarı'nda bir araya gelmesi beklenen 'Buzda Dans'ın iki finalisti, gerginlik nedeniyle aynı gün tanıtıma katılmadı. Merve Optik'le anlaşan Asena ve Zeynep Tokuş, firmanın reklamcısı Enis Özkan'ın (sağda) tüm ısrarlarına rağmen ayrı ayrı günlerde tanıtıma çıktı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title