Haberler

'Bursa'dan Üçüncü Koca İstiyorum'

Bursa'da Konser Veren Sezen Aksu, Daha Önce İki Kez Bursa'nın Gelini Olduğunu Belirterek, "Bursa'dan Üçüncü Kocayı da Almak İstiyorum" Dedi.

BURSA'DA KONSER VEREN SEZEN AKSU, DAHA ÖNCE İKİ KEZ BURSA'NIN GELİNİ OLDUĞUNU BELİRTEREK, "BURSA'DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA ALMAK İSTİYORUM" DEDİ.

Konserinde çocukları çok sevdiğini söyleyen Aksu, "Kocalarım gitti. Çocukları bana kaldı" dedi. Sezen Aksu'nun Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserini 3 bin kişi izledi. 2.5 saat sahnede kalan Aksu, eski ve yeni parçalarını seslendirdi. Şarkı aralarında yaptığı konuşmada Bursa'yı çok iyi tanıdığını belirten Sezen Aksu, "Daha önce iki kez gelininiz oldum. Bursa'dan üçüncü kocayı almak istiyorum. Bursa'yı çok seviyorum" dedi. Daha önce yaptığı evliliklerde eşlerinin gittiğini, çocukların ise kendisine kaldığını anlatan Aksu, "Bana en fazla ilgiyi çocuklar, yaşlılar ve hayvanlar gösteriyor." diye konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title