Haberler

Arda Kural: Evlenmek İstiyorum

Güncelleme:

Kirayı ödeyemedikleri için kaldıkları evden atıldıktan sonra sokakta yaşamaya başlayan Arda Kural, "Hayatımda biri olursa evlenirim. Evlenip, kendi özgür ailemi kurarım" dedi.

Sokaklarda yaşadığı haberleriyle gündeme gelen oyuncu Arda Kural, ısrarlarına rağmen akrabalarının yanına taşınmıyor: "Benim sorunum özgürlükle. Kimseyle yaşayamam. Hayatımda biri olursa evlenirim ama. Kendi özgür ailemi kurarım."

BAHÇEDE SABAHLIYOR

KİRAYI ödeyemedikleri için annesiyle birlikte oturdukları apartman dairesinden çıkarılan Arda Kural'ın sokaklarda yaşamaya başladığı haberi ses getirdi. Birkaç gece apartmanın bahçesindeki hamakta sabahlayan, komşularının tepkisiyle karşılaşınca da Büyükçekmece'deki bir kafede kalmaya başlayan Kural için Büyükçekmece Belediyesi harekete geçti.

"GEREKENLERİ YAPACAĞIZ"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Hemen başkan yardımcısı arkadaşıma talimat vereceğim. Arda Kural ve annesinin ihtiyaçları neyse, tespit edip gerekenleri yapacağız. Tedavi edilmesi gerekirse, bunun için imkân yaratılır. Yaşadıkları ev sorunu için ise kira vb. ne tür destek gerekirse verilir" açıklamasını yaptı.

"ANNEMLE ANLAŞAMIYORUM"

Arda Kural'ın annesi Gülnur Kural, evden çıkarıldıktan sonra abisinin evine taşındığını, ancak oğlunu yanına gelmesi konusunda ikna edemediğini söylemişti. Arda Kural ise annesiyle yaşamak istemediğini söyledi: "Annemle anlaşamıyorum. Beni boğuyor. Her şeyi kendi biliyor. Teyzemle, dayımla sorunum yok. Benim sorunum özgürlükle. Kimseyle yaşayamam. Hayatımda biri olursa evlenirim ama. Evlenip, kendi özgür ailemi kurarım."

Tedavisinin devam ettiğini de açıklayan Kural, "Psikolojik bir rahatsızlık yaşadım. Hâlâ tedavi sürecindeyim. Hastaneye de gidiyorum" dedi. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Büyükçekmece Arda Kural Magazin Haberler

500

Yorumlar (51)

amed:

popüler kültürün ezip yozlaştırıp ünlülük ve şöhretin yalan dünyasında akıl sağlığını kaybetmesine neden olan biri, zavallı sokaklarda yaşıyor burdaki bir sürü salak ta benimle evlen diye yorum yapıyor. Bu ülke sizin gibi amaçsız tek derdi eğlence iki gırgır şamata olsun aman dünya kopsun banane diyen insanlarla bir arpa boyu ilerleyemez acıyorum size

49
0
yanıtYanıtla
ezad:

salak sensin yorumları oku da ona göre konuş

yanıt2
yanıt7
amed:

ezad denen gerii yorumları okudum sen hangi haberle karıştırdın

yanıt6
yanıt0
mert:

ezad öyle yorum yapanlar var alt tarafta sen nereye bakıyon malmısın kızım ayriyeten çokda doğru şeyler söylemiş

yanıt15
yanıt1
Mehmet:

Ya şu malın haberini vermeyin artık gınaa geldi.bu siteye hiç girmicem bu mal yüzünden tövbe yaaaa

2
30
yanıtYanıtla
Nakepe:

tiksiniyorum şu haberleri okurken. . . . Ayyaşlıığın sonu işte

0
28
yanıtYanıtla
mine:

yok annem sen evlenme , önce güzelce tedavini ol kafanı şöyle bir topla , belirli bir gelir getirecek iş bul sonrası allah kerim, yoksa psokolijik sorunları olan ünlü karısını öldürdü diye başlık görmek istemiyoruz, ALLAH ım önce şifa versin amiin:)

19
3
yanıtYanıtla
fatma:

memurum adanada yaşıyorum arda beye ulaşırsanız sevinirim yada bana iletişim adresini verirseniz evlenmek için değil ama çocukluğumun yıldızını bu durumda görmek içimi acıtıyor elimden geldiği kadar yardım etmek isterim istanbula gelme şansım yok o yüzden iletişim adresi istedim. . .

10
10
yanıtYanıtla
TOLGA:

Rabbim şifa versin inşallah. . . bir an önce sağlığına kavuşur umarım. . . çok zor bir hastalıkla mücadele ediyor. . . duyarlı sanatçılar umrım bir kampanya düzenler, yardım gecesi falan. . hem çocuğa moral olur hem de bir ev alıp tedavi süresicinde maddi imkan yaratılır. . herkesin başına gelebilecek bir durum. . keşke elden bir şey gelse. . .

19
0
yanıtYanıtla
aysima:

ALLAHIM şifalar versin

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title