Haberler

Antalya'ya Yıldız Yağmuru Başladı

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AKSAV tarafından düzenlenen 4. Antalya Televizyon Ödülleri için ünlü oyuncular kente gelmeye başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 4'üncü Antalya Televizyon Ödülleri için ünlü oyuncular kente gelmeye başladı.

Behzat Ç, Suskunlar, Benim İçin Üzülme, Seksenler, Ali Ayşe'yi Seviyor, Harem, Muhteşem Yüzyıl, Avrupa Avrupa, İşler Güçler, 20 Dakika, Böyle Bitmesin, Huzur Sokağı ve Dila Hanım gibi dizilerin oyuncu ve teknik kadrosunu, Antalya Havalimanı'nda kalabalık hayran grubu karşıladı.

Sevenleriyle selamlaşarak araçlarına doğru yürüyen oyuncular, hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini kırmayarak bol bol poz verdi. Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Terminali önünde karşılanan oyuncular, kalacakları otellere VIP araçlarla götürüldü. Ödül törenine ve etkinliklere katılacak diğer sanatçılar da bu akşam ve yarın gelecek. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Benim İçin Üzülme Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title