Haberler

Mafsad'tan Batı Karadeniz Gezisi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD), gençlerle Batı Karadeniz turu yaptı.

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD), gençlerle Batı Karadeniz turu yaptı.

MAFSAD'ın Sosyal destek Projesi (SODES) kapsamında hazırlamış olduğu, Malatya Valiliği ve Kalkınma Bakanlığı tarafından kabul edilen 'Fotoğraf Aşkına Projesi' çerçevesinde gençlerin katıldığı 'Batı Karadeniz Gezisi' organize edildi.

Bolu, Abant, Gölcük, Devrek, Zonguldak, Amasra, Safranbolu, Kastamonu ve Amasya'yı gezen gezi katılımcıları organizasyondan çok memnun kaldıklarını söyledi. Abant ve Gölcük'te karın yağışını izleyip bol bol fotoğraf çeken gençler, bu doğa harikası göllere hayran kaldıklarını ifade etti.

Gezi hakkında bilgi veren MAFSAD Başkanı İnan Orhan, gezinin ilk günü Abant ve Gölcük'ü, ikinci günü Devrek, Amasra ve Zonguldak'ı, üçüncü günü de Safranbolu, Kastamonu ve Amasya'yı gezdiklerini, gençlerin geziden çok keyif aldıklarını, araç içinde canlı müzik, bol fotoğraf ve eşsiz doğa güzelliklerinden oldukça memnun kalan gençlerin SODES'e sık sık teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Gezi katılımcılarından Mustafa Boyraz, gezinin çok keyifli geçtiğini, katılımcıların gayet uyumlu olduğunu belirtirken, bir diğer katılımcı Şeyma Korkmaz, ilk defa böyle keyifli bir geziye katıldığını, araç içinde gerçekleştirilen canlı müzik sayesinde türküye doyduklarını, Karadeniz'i ilk defa gördüğünü ve bu coğrafyanın çok harika olduğunu belirterek kendilerine bu imkanı sağlayan SODES'e ve Malatya Valiliği'ne teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title