Haberler

Yanal: Rakiplerimizle 13 Puanlık Fark Elde Ettik

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, Bursaspor'u 3-0 yendikleri maçın tamamında kazanma arzusunu ortaya koyduklarını ve sonuca gittiklerini ifade etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 3-0 yendikleri maçın tamamında kazanma arzusunu ortaya koyduklarını ve sonuca gittiklerini ifade etti.

Yanal, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında, kritik bir maçta 3 puan aldıklarını belirterek, "Alacağımız galibiyetle rakiplerle olan puan farkını 13'e çıkaracaktık. Bundan sonraki iki derbi maçında alacağımız puanları da hesap edecek olursak, bugünkü maçın önemi çok büyüktü. Şu anda rakiplerimizle 13 puanlık fark elde ettik" diye konuştu.

Sezon başından bu yana, takımın duruşunda ve özellikle futbolcuların takım olma yolundaki çabasında oldukça başarılı olduğunu ifade ederek, futbolcuları kutlayan Yanal, "Onların ortaya koyduğu tavır, Fenerbahçe'nin uzun süreçten beri uğraştığı saha dışı olayların en azından Fenerbahçe taraftarıyla birlikte omuz omuza duruşunun bir sonucuydu. Oyuncularımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray derbisi yorumu

Fenerbahçe Teknik Direktörü, sarı-lacivertli taraftarların, Süper Lig'de Galatasaray ile yapacakları derbide de farklı bir sonuçla galibiyet beklentisi olduğu aktarılarak yöneltilen soruya, şöyle cevap verdi:

"Bizim beklentilerimiz o maçın lehimize sonuçlanması. Lehimize sonuçlanmasını istediğimiz maçın skorunu tahmin etmek imkansız. Biz öyle bir tahminde bulunmuyoruz. Sadece çıkıp sahaya Fenerbahçe adına yapabileceklerimizi ortaya koyacak bir tavır sergileyeceğiz. Bizim işimiz futbol. Sahanın içinde kalıp, futbol oynayıp, sonucu almaya çalışacağız. Diğer yorumlar ve tasarımlar size ait. O gün sahaya, oyun disiplininde olan, futbol adına sahada kalan ve sonucu almak isteyen bir takımla çıkacağız."

Mancini'nin "4 gol" açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin yaptığı açıklamada, "Belki biz Fenerbahçe'ye 4 gol atarız" şeklinde ifadeler kullandığının hatırlatılması üzerine Yanal, "Adam gönlünden geçeni söylemiş. Ne yapalım yani..." dedi.

Takımda çok uzun süre almayan oyuncuların da çabalarıyla bu noktaya geldiklerini ifade eden Yanal, bugün forma verdiği Salih Uçan'ın da daha önce süre alıyormuş gibi performans ortaya koyduğunu kaydetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Şampiyonluk havasına girildi diyebilir miyiz?" şeklindeki soruya, "Biz başından beri şampiyonluk havasındaydık. Taraftarımız da aynı arzu içerisindeydi. Böyle maçlar hep oynadık, onlara hep teşekkür ettik" cevabını verdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title