Haberler

Maçın Ardından

Kasımpaşa Teknik Direktörü Arveladze: "Artık lig başlıyor, lige iyi bir şekilde girmek istiyoruz" Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos: "Takımımız lige hazır olacak ve çok iyi şeyler bizi bekliyor diyebiliriz"

Hazırlık maçında Sivasspor'u 3-0 mağlup eden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Shota Arveladze, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arveladze, Sivasspor karşısında ilk yarıda iyi oynamadıklarını belirterek, "Hazırlık maçlarında alınan skorlar yanıltabilir. Bu maç tam bir lig havasında geçti. İlk yarı Sivasspor daha iyiydi. İkinci devre biz daha hareketliydik. İlk golü atmamız bizim açımızdan maçı güzelleştirdi. Artık lig başlıyor, lige iyi bir şekilde girmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sezonu Kardemir Karabükspor deplasmanında açacaklarını hatırlatan Gürcü teknik adam, "Herkes iyi çalıştı lig için. 6,5 haftadır çalışıyoruz. Bu az bir süre değil. Fizik olarak herkes hazır ama takım havasını bulmak lazım" diye konuştu.

Kasımpaşa'nın kaptanı Yalçın Ayhan da Sivasspor karşısında alınan skorun kendilerini yanıltmaması gerektiğini belirterek, "İnşallah lige iyi bir başlangıç yaparız. Hatalarımızı görerek Kardemir Karabükspor maçına 3 puan için çıkacağız" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise ilk yarı iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Öncelikle takımımızın pas organizasyonları çok iyiydi. İlk yarı iyi şeyler yaptık. İkinci yarı daha farklıydı. Uzun kamp döneminin ardından bazı yorgunluklar oluyor. Biraz sabırlı olacağız. Takımımız gelişme içinde. Takımımız lige hazır olacak ve çok iyi şeyler bizi bekliyor diyebiliriz." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title