Haberler

Maçın Ardından

Bank Asya 1.Lig'de Boluspor'a 1-0 mağlup olan Göztepe'nin teknik direktörü Özcan Kızıltan, "Maçı çevirme adına gereken golü atamadık " dedi.

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor'a 1-0 mağlup olan Göztepe'nin teknik direktörü Özcan Kızıltan, "Maçı çevirme adına gereken golü atamadık " dedi.

Kızıltan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, müsabakada üstün taraf olduklarını, kendi evlerinde kazanıp, puan olarak Boluspor'u yakalamak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Futbolcuların galibiyet için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Kızıltan, şöyle konuştu:

"Futbolcularım gerekli baskıyı kurdular. Maçın başında yediğimiz sürpriz golden sonra Boluspor'un kalemize gelmediği bir 90 dakika oldu. Sadece uzatma bölümünde iki tane pozisyon verdik. Maçı çevirme adına gereken golü atamadık. Söyleyecek birşey yok, çok üzgünüz, 3 puan almak istiyorduk ancak başaramadık."

Kızıltan, bir gazetecinin sakat oyuncuların varlığını ve bu dönemde çok maç oynadıklarını hatırlatması üzerine, şunları kaydetti:

"Fiziksel açıdan sıkıntımız yok. Tempolu mücadele edecek gücümüz var. 4 futbolcumuz sakat. Yasin, Hakan ve Evren'in yanı sıra Türker'in uzun süreden beri sakatlığı devam ediyor. Bunlar önemli, sonuca etki edebilecek oyuncular. Kadromuzdaki oyuncular da kaliteli oyuncular. Rekabet açısından bir sıkıntımız oluyor. Bu açıdan şanssız bir dönem geçiriyoruz."

-Cihat Arslan'ın görüşleri-

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, zirvede olmanın kendilerini mutlu ettiğini, ancak bunun herşey olmadığını söyledi.

Asıl hedeflerinin önlerindeki müsabakaları kazanmak olduğunu kaydeden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçı kazanmak çok önemliydi. Rakibimiz uzun bir süreden beri Atatürk Stadı'nda mağlup olmamıştı. Buraya en az bir puanla dönmek, olası 3 puanla sahadan ayrılmak için gelmiştik. Mücadelenin ön plana çıktığı bir karşılaşma oynadık. Saha ve hava şartları zordu. Rakibimiz de iyi bir ekipti. Kazandığımız için çok mutluyuz. Aynı mücadele ve özveriyi gösterirsek Boluspor adına daha iyi yerlerde olacağız. Karşılaşmadan sonra bizi alkışlayan Göztepe taraftarına da teşekkür etmek istiyorum."

Müsabakadan sonra galibiyet sevincini az sayıdaki taraftarlarıyla paylaşan Bolusporlu oyunculara, Göztepeli seyirciler de alkışlarla destek verdiler.

Yağışlı bir havada oynanan karşılaşmayı 4191 kişi izlerken hasılat da 73 bin 779 lira oldu.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title