Haberler

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı

Güncelleme:

Lüleburgaz Belediye binası, teknolojinin geleceği olarak görülen metaversede 10 dolara satıldı. Belediye'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Trakya'nın en şirin belediyesini 10 dolara satmışlar" ifadelerini kullandı.

Teknolojinin geleceği olarak görülen metaverse çılgınlığı giderek büyüyor. Geçtiğimiz günlerde ABD'li bir sanal emlak şirketi Sultanahmet ve Ayasofya Camilerini satışa çıkarmıştı. Şimdi de Lüleburgaz Belediyesi'nin metaverse de satıldığı ortaya çıktı.

10 DOLARA SATILDI

Belediye binasının, gerçek evreni ve pek çok sanal alt evreni kapsayan, çok boyutlu kurgusal bir dijital evren olan metaverse üzerinden bir kişi tarafından 10 dolara satın alınması, dikkati çekti.

BELEDİYE PAYLAŞTI

Lüleburgaz Belediyesi Twitter hesabından, "Trakya'nın en şirin belediyesini 10 dolara satmışlar" paylaşımında bulundu. Paylaşım, birçok kişi tarafından beğenildi.

Lüleburgaz Belediye binası metaverse evreninde 10 dolara satıldı

Kaynak: AA / Ekonomi

Lüleburgaz Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (3)

ERKAN :

olmayan şeyi satın alıyor insanlar. bu nasıl bir çılgınlık anlamıyorum

21
0
yanıtYanıtla
muro:

neden dolar ?

11
5
yanıtYanıtla
Celal Karademir:

METAVERSE yi anlamadan yalan yanlış işler yapmayın! Tamam da hangi şirketin hangi belediyesi ?? siz zannediyormusunuz METAVERSE de tek sanal yer var HAYIR! Binlerce şirketin, binlerce belediyesi arazisi ve yeri var ama sanal REEL değil arkadaşlar, bunu bilmeden olmaz. BLOCKCHAİN, WEB 3 sonra METAVERSE gelir. Sanal ve Merkeziyetsiz sanal Evren binlerce milyonlarca anladınız mı? ??

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title