Haberler

Loris Karius'u Öpmek İstediğini Söyleyen Seda Akgül, Şimdi de Can Yaman'a Övgü Yağdırdı

Güncelleme:

Kaleci Loris Korius için "3 bin 750 TL vererek öperim" diyen Seda Akgül, bu sefer de Can Yaman'ı fıstık gibi bulduğunu ve hayatı boyunca böyle bir adamla olmadığını söyledi.

Yaptığı her açıklama ve fotoğrafı olay olan ünlü sunucu Seda Akgül, yeni açıklamasıyla gündeme oturdu. Akgül, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk oldu.

"HAYATIM BOYUNCA BÖYLE BİR ADAMLA OLMADIM"

Sunuculuk yaptığı programda Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius için "Şimdi Karius buraya gelse, veririm 3,750 lira. Gel kardeş der öperim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Akgül şimdi de 'Erkenci Kuş' dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman için "Fıstık gibi çocuk, hayatım boyunca böyle bir adamla olmadım." dedi.

Loris Karius Öpmek İstediğini Söyleyen Seda Akgül, Şimdi de Can Yaman'a Övgü Yağdırdı

"KARIUS'U PARA VEREREK ÖPERİM"

Seda Akgül, canlı yayında Loris Karius'u öpmek istediğini söyledi. Akgül, "Şimdi benim canım birine öpücük atmak istese" diyerek başladığı konuda şöyle konuştu: "Şimdi Karius buraya gelse, veririm 3,750 lira. Gel kardeş der öperim." Program sunucularından Hande Ataizi'nin "O zaman konuk alalım" demesine ise "Alalım ama eve, çaya gelsin" dedi.

Loris Karius Öpmek İstediğini Söyleyen Seda Akgül, Şimdi de Can Yaman'a Övgü YağdırdıLoris Karius

Kaynak: Haberler.com / Spor

Loris Karius Seda Akgül Can Yaman Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

cok beklersin:

aç kokona. . . bu yakışıklılar da kala kala sen gibi moruğa kaldı dimi

23
2
yanıtYanıtla
breaveheart:

şunu everin yoksa milletin başına bela olacak da

20
1
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Hiç bir meziyeti olmayınca kaale alınmıyor böyle saçma sapan şeyler ile gündemde tutunmaya çalışıyor

15
1
yanıtYanıtla
alamanya:

avrat azmis mart kedileri gibi miyavliyor

14
0
yanıtYanıtla
Kasım6:

Abaza kadın

12
1
yanıtYanıtla
Hüsam:

ben bile para versen sana öpturmem teyzecim.

12
0
yanıtYanıtla
Gül,:

Çok esprili ve şakacı bir kadın olduğunu biliyorum, her konuya esprili yaklaşıyor, onu bu özelliği nedeniyle seviyorum

3
8
yanıtYanıtla
SEVDA GÜL:

ESKIDEN BUNA BENZER OLAYLARDA , EVE BIR ERKEK ALSA VEYA, BIR ERKEK KADIN ALSA ORADA FUHUS VAR DIYE ZABITA VEYA POLIS CÜRMÜMESHUT YAPARDI HAKKINDA TUTANAK TUTAR BELKIDE ICERI TIKARLARDI. SIMDILERDE GÖZ ÜNÜNDEBILE YAPILSA NORMAL KARSILANIYOR. EDEPSIZ ARLANMAZ KADIN NE OLACAK

7
2
yanıtYanıtla
CANAN:

Hop dedik! Yavaş ol ! Her şakada ciddiyet payı vardır, değil mi?

7
1
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Türkiye de zina suç olmaktan çıkarıldı yeni yasayla mal mal yorum yapmayın sonuçta kadın kime isterse ona verir siz kimsiniz kadının namus bekçilerimi

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title