Haberler

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, Milli Oyuncu Zeki Çelik'i Öve Öve Bitiremedi

Güncelleme:

Fransa Ligi ekiplerinden Lille'de Teknik Direktör Christophe Galtier, milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galtier, "Zeki, kolektif bir ruh içerisinde sahada yer alan, kendisini geliştirmek için gayret eden bir oyuncu." dedi.

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, milli oyuncu Zeki Çelik'i öve öve bitiremedi. Mehmet Zeki Çelik'in takıma alışma döneminin çok çabuk olduğuna vurgu yapan Galtier, "Dil zorluğuna rağmen takıma çok çabuk alıştı. Yabancı bir ülkeden gelen, Fransızca konuşamayan ve İngilizce bilmeyen bir oyuncuydu. Zaman kazanmak için dil öğrenene kadar bir çok videoyla çalıştık. Fransızcayı fazla konuşamıyor, bu da biraz utangaçlığından geliyor ama şimdi Fransızcayı çok güzel anlıyor. Bize çok çabuk alıştı. Her şeyi çok çabuk anlayan bir oyuncu. 10 kere söylemeye gerek yok, 1 kez anlattığımızda hemen anlayan birisi. Tabii fazla tecrübesi olmayan, özellikle bu seviyede tecrübesi olmayan bir oyuncu ama buna rağmen ona ne yapacağını, yanlışlarını bir kere gösterdiğimizde hemen dikkatini çekiyor ve bir daha o hataları tekrarlamıyor" diye konuştu.

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, Milli Oyuncu Zeki Çelik'i Öve Öve Bitiremedi

"ZEKİ ÇOK GÜZEL PERFORMANSLAR SERGİLEDİ"

Galtier, Mehmet Zeki Çelik'in öğrenmeye açık ve sürekli gelişen bir oyuncu olduğunu vurgularken, "İyi, her zaman çok ciddi, antrenmanlara erken gelen, gayretli olan, kolektif bir ruh içerisinde sahada yer alan, kendisini geliştirmek için gayret eden bir oyuncu. Bir tek kendisi öne sürüldüğünde, ofansif oyununu, takımın savunma dengesinden daha fazla düşünüyordu. Bu konuda konuştuk, beraber videolar sayesinde çok çalıştık ve bu dengeyi yeniden buldu. Öne çok çabuk çıkabilen bir oyuncu, bu kapasitesini engellememek lazım, çünkü hızlı ama tabii ki takımı zor durumda bırakmaması lazım. Dengeyi koruması gerekiyor. Bunu biraz unutmuştu, tabii çok maça çıktı, çok güzel performanslar verdi, ünlü olmaya başladı. Onunla beraber çalıştığımızda, söylediklerimize hemen dikkat ediyor ve yanlışlarını hemen düzeltiyor" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Zeki Çelik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Sercan:

Başarılarının Devamı nı dilerim kardeşim.

9
1
yanıtYanıtla
KING COBRA:

TÜRKİYEDEKİ SCOUTLAR ADAM DİBİNİZDE GÖREMİYORSUNUZ. ELİN FRANSIZI GELİP ADAMI KEŞFEDİYOR. . TÜRKİYEDE BUNCA FUTBOL YATIRIMINA KARŞI NEDEN ULUSLARARASI ARENA BİR BAŞARIMIZIN OLMAMASINI GÖSTERİYOR. GÜYA AVRUPANIN FUTBOL GELİRLERİNDE 6. BÜYÜK LİGİYİZ. EN SON FB VE GS GÖRDÜK AVRUPADA. EDİRNEDEN ÖTE BAŞARIMIZ MAALESEF YOK. ÜZÜCÜ

6
0
yanıtYanıtla
Murat:

KOMŞUM OLAN ZEKI ÇELIK BURSA DA EN KOTU MAHALLE BILINEN YAVUZSELIM MEVLANA GIBI YERDE YAŞADI BÜYÜDÜ ŞIMDI ISE DÜNYACA ÜNLÜ TAKIMDA MAHALLENIN GURURU :)

0
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bu federasyon ve takımların bir birine olan kini bitmedikçe türk futbolunun gelişmesi hayalden öteye gitmez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title