Haberler

Lider Denizli Eskişehir'den 1 Puanla Döndü

Eskişehir'den 1 puan alarak evine dönen lider Denizlispor'da Teknik Direktörü Yücel İldiz maç sonu yaptığı açıklamada, "Her maçı kazanmak için çıkıyoruz ama bugün oyuna iyi başlamadık" dedi.

Eskişehir'den 1 puan alarak evine dönen lider Denizli spor'da Teknik Direktörü Yücel İldiz maç sonu yaptığı açıklamada, "Her maçı kazanmak için çıkıyoruz ama bugün oyuna iyi başlamadık" dedi. Lider Denizli spor, Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda karşılaştığı Eskişehir spor'dan 1 puanla döndü. Maçın ardından basın toplantısında konuşan İldiz, "Buraya gelirken gerçekten zor bir müsabakaya geleceğimizi biliyorduk. Ama gerçekten Eskişehir spor'daki ve spor camiasındaki dostlarımı görmekten de son derece mutlu oldum. Gerek maçtan 1 gün önce tesislerde yaptığımız antrenmanlarda göstermiş oldukları yakınlık, gerek çarşıda bana göstermiş oldukları yakınlık. Sosyal medyada olsun, farklı mecralarda maçı çok başka atmosfere çekiliyordu ama hiç de öyle olmadı. Ben hep güzel bir futbol akşamı olmasını istediğimiz söyledim. Öyle de oldu. Tabii ki böyle küçük küçük tatlı tatlı rekabetler olsun ama çirkinlikten olmasın en ufak bir çirkinlik olmadan maç bitti. Tabii ki bizim bir hedefimiz var. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz ama bugün oyuna iyi başlamadık. İlk 30 dakika özellikle istediğimiz oyunu oynayamadık. Gol de yedik. Ama ondan sonra toparladık. Beraberliği bulduk. Galibiyet golünü de bulabilirdik. Gerçekten kora kor bir mücadele oldu. Her iki takımda kazanmak adına hamleler yaptı, ataklar yaptı. Sonuç olarak maç beraber bitti. Bizim, kendi penceremizden baktığımız zaman hedeflerimiz doğrultusunda, bir de deplasmanda kazanmak istiyoruz. Kazanamazsak da kaybetmek istemiyoruz. bizden önceki iç saha maçında 3 tane atmıştı Eskişehirspor. Eskişehir takımını, camiasını, gençlerimizi kutluyorum. Gerçekten zor bir dönemden geçtiler. Yeni transferlerle çok ciddi bir ekip oluşmuş. İyi bir futbol akşamı olsun diyordum. Öyle oldu zaten. Eskişehirspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz de yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Denizlispor Eskişehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title