Haberler

    League of Legends sezon öncesi dönem ile birlikte oyuna yeni eşyalar eklenecek!

    Güncelleme:

    League of Legends sezon öncesi dönem ile birlikte oyuna yeni eşyalar eklemeyi planlıyor, bu eşyalar büyücü, tank ve suikastçı olarak üçe ayrılıyor.

    Geliştiriciler yeni eklenecek eşyalar hakkında detaylı bilgi vermese de sezon öncesi değişikliklerine kısa bir göz attı. Bu değişiklikler ile birlikte yeni bir sistem yaratmak yerine mevcut sistemi geliştireceklerini söyleyen geliştiricilerin eşyalar hakkında açıklamaları ise şöyle:

    Yeni Büyücü Eşyaları

    İlk yeni büyücü eşyası, Kayıp Cilt üzerinden edinilen bir ihtişamlı savunma eşyası. Bazı büyücüler çok kolay katledilebildikleri için haritanın farklı yerlerinde etki göstermekte zorlanıyor ve Hepbuz rakipleri uzak tutmaktan çok onları yerlerine sabitlemek için kullanılıyor. Bu yeni ihtişamlı eşya, büyücülerin ilk defa saldırıya uğradıklarında şampiyonlardan aldığı hasarı kısa süreliğine azaltarak onları koruyor. Çatışma gücünün bir miktarı koruma geçtikten sonra azalıyor. Bunun amacı eşyanın yakın mesafe dövüşlerde hasar takasına giren şampiyonlar değil, güvenli bir mesafeden büyüler yapan şampiyonlar tarafından kullanılması.

    Yeni büyücü eşyalarından ikincisiyse büyücülerin rakiplerinin kalkanlarını deşip geçmesine yardımcı olan bir efsanevi eşya. Canı düşük ve yakın zamanda kalkan kazanmış rakiplere karşı ilave büyü nüfuzu sağlıyor. Dizilimleriyle erkenden kartopu etkisi oluşturmak isteyen anlık hasara dayalı büyücüler için epey cazip olmasını planlıyoruz.

    Yeni Tank Eşyaları

    Destek tanklar genellikle Demir Solari'nin Broşu'na (ve dolayısıyla bu eşyanın savunma avantajlarına) başvurmak zorunda kalıyor. Destek tanklara düşman saflarının arasına dalıp kargaşa çıkarmayı ödüllendiren, daha saldırgan bir ihtişamlı eşya sunmak istiyoruz. Kullanıcısı bir rakip şampiyonu hareketsiz bıraktığında yakınlardaki tüm rakiplerin alacağı hasar artıyor. Aklınıza mega Cehennem Maskesi gelebilir… çünkü öyle. Cehennem Maskesi bu örtüşmeyi engellemek amacıyla değiştirilecek ama değişiklikleri erkenden açıklayıp bunca heyecanı kaçırmak olmaz.

    Alt koridorun ötesine bakacak olursak, sıkça duyduğumuz başka bir çekince büyü yapan tanklar için yeterli miktarda mana seçeneğinin olmaması. Kullanıcısına büyük miktarda mana sağlayan ve bir rakibi her hareketsiz bıraktığında ya da yavaşlattığında bu mana üzerinden ilave kalkan kazanma gibi daha önce olmayan bir özellik sunan yeni bir efsanevi tank eşyası ekliyoruz. Çoğu mana eşyası gibi bu eşyanın da tankların ihtişamlıdan sonra, ileri safhalarda mana havuzları büyümeden önce alacağı birinci veya ikinci efsanevi eşya olacağını öngörüyoruz.

    Yeni Suikastçı Eşyası

    Günümüzdeki efsanevi suikastçı eşyalarının çoğu tek hedefe odaklı anlık hasarlara dayanıyor. Anlık hasar patlamaları yerine sık sık yetenek kullanmak isteyen oyuncular için daha iyi bir seçenek sunmak istedik. Bu yeni efsanevi büyük ölçüde yetenek hızı kazandırıyor ve hasar verdiğiniz rakiplerin 3 saniye içinde öldüğü her durumda ultinizin bekleme süresinin bir kısmını iade ediyor.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    League Of Legends Haberler

    Bakmadan Geçme

    27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title