Haberler

Kutan: "IMF'yi Sepetleyeceğiz"

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, 'İktidara Geldiğimiz Zaman Yapacağımız İlk İş, IMF'yi Türkiye'den Sepetlemek Olacaktır' Dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, ''İktidara geldiğimiz zaman yapacağımız ilk iş, IMF'yi Türkiye'den sepetlemek olacaktır'' dedi.

Gaziantep'te, partisince İstasyon Alanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Recai Kutan, 3 Kasım 2002 seçiminde rüzgara kapılanların, bu seçimde Saadet Partisi'ne destek vereceğini savundu.

Diğer partilerin ''IMF'ci'' olduğunu öne süren Kutan, şöyle konuştu:

''Diğer partilerin, temel zihniyet bakımından birbirlerinden hiçbir farkları yoktur. IMF politikalarını uyguluyorlar, ABD'yi ise stratejik ortak olarak görüyorlar. Bu partilerin hepsi de aynı zamanda AB'yi savunuyorlar. Aralarında ne fark var? Tek farklı olan parti Saadet Partisi ve kadroları. Yani, 22 Temmuz'da halkımız oylarını ya Saadet Partisi'ne ya da diğer partilere verecek.

Saadet Partisi olarak, iktidara geldiğimiz zaman yapacağımız ilk iş IMF'yi Türkiye'den sepetlemek olacaktır. Türkiye, bu politikalarla sorunlarına çare bulamaz. Milli Görüş'ün temsilcisi olan Saadet Partisi'ni iktidara getirmek istiyoruz. Önümüzde çok az bir zaman kaldı. O halde artık uyumak yok, gecemizi gündüzümüze katıp çalışmak zorundayız. Yakınlarımızı, dostlarımızı ve kardeşlerimizi uyaracağız.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title