Haberler

Kütahya: Dyp Genel Başkan Yardımcısı Altınok'un Simav Ziyareti

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde dost ziyaretinde bulunan DYP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Altınok, partililerden baskın bir seçime hazır olmalarını istedi.

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde dost ziyaretinde bulunan DYP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Altınok, partililerden baskın bir seçime hazır olmalarını istedi.

Parti binasında vatandaşlarla sohbetinde memleketin iyi idare edilmediğini, ekonominin raydan çıktığını ileri süren Tevfik Altınok, "Döviz kurlarında son günlerde meydana gelen dalgalanmaların karşısında AK Parti Hükümeti'nin fazla dayanacağını sanmıyorum. Baskın bir seçime hazır olmamız lazım. Sandıkta görev yapacak üyelerimizi şimdiden belirlememiz gerekiyor" dedi.

Hükümetin her alanda uyguladığı yanlış politikalar yüzünden hızla itibar kaybettiğini iddia eden Altınok, "Yabancı yatırımcılar hızla ülkemizi terk ediyor. Bu yüzden dolar yükseldi. Faizler arttı. Ekonomi raydan çıktı. Enflasyon iki haneli rakamları görmeye başladı Ülkemizi sıkıntılı günler bekliyor. Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak" diye konuştu.

Türkiye'yi içinde bulunduğu sıkıntılı günlerden tecrübeli kadrolara sahip Doğru Yol iktidarının kurtaracağını savunan Altınok şunları söyledi:

"DYP olarak ekonomiden tarıma, sağlıktan eğitime her konuda ülkemizi düzlüğe çıkaracak plan ve projelerimiz hazır bekliyor. Projelerimizi seçim döneminde açıklayacağız. Şimdi açıklarsak AK Parti iktidarı kopya çekiyor. İktidara gelince mevcut yönetimden yaptıkları yanlışlıkların hesabını millet adına mutlaka soracağız. İktidar her konuda yanlış yapıyor. Ekonomiyi IMF'ye, dış politikayı da AB ve ABD'ye teslim etti. İktidar olduğumuzda IMF ile birlikte olacağız, ancak onlarla stant-bay anlaşması imzalamayacağız. Simav'a gelirken yolların durumundan utandım. Dünyaca ünlü Eynal Kaplıcaları'nda eskiye göre hiçbir gelişme gözleyemedim."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title